Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş, EDHO ve Sen Çal Kapımı dizisinde oynamıştı, şimdi Savaşçı dizisine geliyor!

Erkenci Kuş, EDHO ve Sen Çal Kapımı dizisinde oynamıştı, şimdi Savaşçı dizisine geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon başladığından beri oyuncuların diziler arası transferleri de devam ediyor. Bir dizi bitince oyuncu başka bir dizide görülürken, aynı zamanda bir kaç bölüm bir dizide yer alıp aynı sezonda başka dizilerde de rol alabiliyor oyuncular. Bu isimler arasında yer alan bir oyuncu da son iki sezondur 3 dizide rol almıştı, bu kez Savaşçı dizisine gelişiyle dikkatleri çekti.

O’nu Can Yaman ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadığı romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’ta görmüştük. Üstelik ortalığı karıştıran Aylin karakteri ile. Bu karakterde çok konuşulan Sevcan Yaşar, daha sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ortaya çıkmıştı.

Aslında EDHO’da daha önce de rol almıştı bir süre ve ayrılmıştı. Esra karakterini oynayan Sevcan Yaşar, geçtiğimiz sezon yine EDHO’da yer aldı ve daha sonra ayrıldı.

Sevcan Yaşar, yaz sezonunda başlayan Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı dizisinde de Sevda karakterini oynadı. Yaşar, o diziden de karakterin hikayesi bitince ayrılmıştı.

Erkenci Kuş, EDHO ve Sen Çal Kapımı dizisinde oynamıştı, şimdi Savaşçı dizisine geliyor! 7

Sevcan Yaşar’ın bu kez Eskişehir’de hazırlıkları süren ve bir süredir de yayına girmesi takipçileri tarafından heyecanla beklenen Savaşçı’nın kadrosuna katıldığı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre Sevcan Yaşar, kadrosu yenilenen Savaşçı’nın yeni sezon bölümlerinde Teğmen Selcen Efe karakteri ile Kılıç TİM’inin bir üyesi olarak yer alacak.

Daha çok ‘fettan kadın’ rolleriyle ekrana gelen Yaşar, bu kez Savaşçı ile bambaşka bir rolde ekrana dönüyor…