Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisine katılan Çağıl Aydıner için bu durum bir piyangodan farksız!

Kuruluş Osman dizisine katılan Çağıl Aydıner için bu durum bir piyangodan farksız!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Çağıl Aydıner hem tiyatro hem de dizi çalışmaları ile bilinen yeni yeteneklerden birisi… Broadway in İstanbul oyunu ile sahnelerde yer alan Çağıl Aydıner ayrıca Tabii platformu için çekilen Serhat dizisinde de Melisa karakterini canlandırdı.

Oyuncuya yeni yılda adeta dizi piyangosu vurdu. Kuruluş Osman isimli atv’nin beş sezondur büyük başarılar kazanan önemli yapımında artık Çağıl Aydıner de yer alacak.

Kariyerinde çok etkili bir çıkış yapabileceği Maria rolünde izleyeceğimiz oyuncu, Kuruluş Osman dizisine 143. bölümden itibaren katılacak.

10 Ocak Çarşamba akşamı 2024 yılındaki ilk bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak olan Kuruluş Osman dizisinde yepyeni bir dönem başlayacak.

Kuruluş Osman dizisine katılan Çağıl Aydıner için bu durum bir piyangodan farksız! 7

Devlet olma aşamasının ayrıntılarının yeni yılda izleyicilerle buluşacağı Kuruluş Osman dizisi, yeni karakterler ile de zenginleştirildi.

Bizans İmparatoru’nun evlatlığı Prenses Maria rolündeki Çağıl Aydıner izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Oyuncu adına ise Kuruluş Osman dizisi kariyer yükselişi bakımından çok büyük bir fırsat penceresi açmış olacak.

Osman Bey hikayede yepyeni bir dünya kurar iken, Maria karakteri de karşısında yer alan Bizans prensesi Maria olarak izleyicileri şaşırtacak gibi gözüküyor.