Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisine Zümrüdüanka dizisinden sürpriz bir isim katıldı!

Kuruluş Osman dizisine Zümrüdüanka dizisinden sürpriz bir isim katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Burak Özçivit’in başrolünde oynadığı atv’nin dönem dizisi Kuruluş Osman’ın ekibine her gün sürpriz bir ismin katıldığı haberleri gelmeye devam ediyor. Dizinin yeni sezonunun hayli iddialı olacağı katılacak isimlerden de belli olurken, yeni sezon bölümleri de heyecanla bekleniyor. Merakları arttıran diziye son katılan isimler dikkat çekmişti.

Geçtiğimiz günlerde Erkan Avcı gibi, oynadığı her rolü fenomene dönüştüren bir isim diziye katılmıştı. Avcı, son dönemde özellikle Çukur dizisindeki Karakuzular’ın lideri Çeto olarak büyük dikkat çekmişti. Sonrasında ise yine sevilen oyuncu Kanbolat Görkem Arslan’ın diziye dahil olduğu haberleri gündeme geldi.

Yine bir başka iddialı isim de sürpriz isimler arasınad yerini aldı bir kaç gün önce. Hizmetçiler isimli diziyle son kez ekrana gelen Seçkin Özdemir de Kuruluş Osman’ın yeni sezon kadrosunda yer alıyor.

Tüm bu isimlere son olarak bir isim daha dahil oldu. Geçtiğimiz sezon Zümrüdüanka dizisinde rol alan Umut Karadağ da Kuruluş Osman dizisine katılan son isim oldu. Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş verdi.

Kuruluş Osman dizisine Zümrüdüanka dizisinden sürpriz bir isim katıldı! 7

1971 Ankara doğumlu olan oyuncu, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu. Umut Karadağ,  Kurtlar Vadisi, Kehribar, Vatanım Sensin, Halka gibi dizilerin yanı sıra son olarak da Fox TV’de yayınlanan Zümrüdüanka dizisinde Adil Demirkan karakterini oynamıştı.