Ana sayfa Dizi Haberleri Çok şükür! Züleyha söyledi de kurtulduk! Bir Zamanlar Çukurova’da o sır artık sır değil!

Çok şükür! Züleyha söyledi de kurtulduk! Bir Zamanlar Çukurova’da o sır artık sır değil!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, yeni sezona iddialı bir giriş yaptı! Yayınlanan ilk fragmanıyla bir anda gündeme oturan dizide, Adana’nın sıcağı gibi yeni gelişmeler de diziyi ateşe tutacak! Bir süre önce çekimleri başlayan diziden gelen yeni sezon fragmanındaki bir durum ise dikkat çekti…

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, ilk iki sezonunda büyük ilgi gören diziler arasındaydı ve bu ilgi sayesinde 3. sezona da başladı. Ancak izleyicinin başından beri kimi zaman saç baş yolduran bir durumu tekrar tekrar yaşaması, artık işi iyice çıkmaza sürüklemişti. Yeni sezon fragmanını gören pek çok izleyici ‘Oh be sonunda’ şeklinde yorumlar yapmaya başlarken, kimileri de ‘Yine ters köşe yapmasınlar?’ diyerek emin olamıyor durumdan!

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrolünde oynandığı dizide iyice kangren olan bir mesele vardı herkesin malumu! Yılmaz bir türlü Adnan’ın kendi çocuğu olduğunu öğrenememişti. Cümle alem, Adana’ın yarısı biliyor ama Yılmaz bir türlü duymuyordu!

Züleyha mektup yazıyor, mektup uçup gidiyordu, tam anlatacak başlarına bir şey geliyordu. Öyle ki artık mesele iyice ekran başındakileri çileden çıkaran ters köşelerle geçiştirilip duruyordu. Ancak yeni fragmanda Züleyha’nın “Adnan senin oğlu, öz babası sensin” sözleri dikkat çekti. Yüzyüze oldukları bir an mı söyledi, yine kendi içinde mi konuştu, o da tam olarak anlaşılamıyor ama izleyici bu sözleri bile büyük bir umut ışığı olarak gördü ve bu zulmün artık bittiği inancında. Tabii ters köşe yapıp, bambaşka bir durum da ortaya çıkabilir!

Yine de artık bu sırrın ortaya çıkması gerektiğine herkes hemfikir çünkü inandırıcılığını yitirmeye başlayan ve ekran başındakileri çileden çıkaran bir meseleye dönüştü! Bakalım gerçekten de Züleyha, Yılmaz’ın yüzüne bu sözleri mi söylüyor?

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezon ilk fragmanı: