Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisini izlerken farklı bir açıdan bakmak şart!

Kuruluş Osman dizisini izlerken farklı bir açıdan bakmak şart!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde büyük bir emek olduğu zaten ilk 2 bölümde ortaya çıkmıştı. Dünyanın en büyük platolarından birisi kuruldu. Aksiyon sahneleri için özel ekip oluşturuldu. Set gerisinde 350 kişilik bir ekip çalışmalarını sürdürüyor.

Dizinin içindeki animasyon ve efektler, 50 kişilik bir grup tarafından hazırlanıyor.

Ayşegül Günay, dizide Zöhre hatun karakterine hayat vermekte. Günay, Dizi TV programının sorularını yanıtladı.

Ünlü oyuncu, “Asla, tabii ki teknoloji yok. Hiçbir şey yok. Her şeyi büyük emek sarf ederek elde edebiliyorsunuz. ama güzel, keyifli, onların hepsini çalıştık. Umarım seyirci de aynı keyfi alır, tarihini izlerken, aynı heyecanı duyar” diye konuştu.

Kuruluş Osman dizisini izlerken farklı bir açıdan bakmak şart! 8

Yapımın bu kadar ilgi görmesini beklediğini ifade eden hem yapımcı hem senarist hem de proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ, dikkat çeken detaylar paylaştı.

Mehmet Bozdağ, “İyi ki böyle bir kahramana tarihimizde sahibiz. Onun görmüş olduğu rüya sayesinde bugün biz bu coğrafyayı vatan ediyoruz. O yüzden Osman Gazi’nin kıymeti çok büyük. İnşallah işin de kıymeti çok büyük olacak. Biz de inşallah o kıymete yaraşır bir iş yapabiliriz.Tek gayemiz onun aziz ruhunu incitmemek” diye konuştu.

Kuruluş Osman dizisini izlerken farklı bir açıdan bakmak şart! 9