Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisinin fedakarlığı sosyal medyanın dilinde!

Kuruluş Osman dizisinin fedakarlığı sosyal medyanın dilinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde can değil, hesap verme vakti! Burak Özçivit,Ragıp Savaş, Didem Balçın, Yurdaer Okur gibi usta isimleri buluşturan Kuruluş Osman dizisinin çekimlerine devam ediliyor. Koronavirüs salgınına rağmen alınan önlemler ile birlikte önceki hafta dizinin setinde yeniden hareketlilik başlamıştı.

Burak Özçivit’in başarılı performansı ile göz doldurduğu dizinin 19. yeni bölümü 6 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak.Yeni bölümde Dündar beyin canını almadan önce Osman beyin bir arzusu var… Osman bey diyor ki, “Can vermeden önce hesap vereceksin.” İşte bu sözler önümüzdeki hafta neler yaşanabileceğini de anlatıyor.

Dündar Bey karakterinin diziye veda edip etmeyeceği de merak konusu… İzleyiciler de 2-3 haftadır Dündar – Osman mücadelesini görmekten artık sıkılmaya başladı. Kimi takipçiler “Öldüreceksen öldür, bıktık artık” diye mesaj bırakıyor.

İzleyiciler, koronavirüs günlerinde büyük emek ve fedakarlık sergileyen tüm dizi ekibine de teşekkür ediyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda bu riskli dönemde dizi çeken ekibe övgü dolu sözler söyleniyor.