Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’da artık diziden ayrılması gereken karakter!

Kuruluş Osman’da artık diziden ayrılması gereken karakter!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman, atv ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam ediyor. Aldığı reytinglerle müthiş bir başarının sahibi olan dizide 15 bölüm geride kaldı.

Burak Özçivit’in başrolündeki yapıma Engin Altan Düzyatan’ın artık gelme umutları da neredeyse tükendi. Özçivit başarılı peformansı ile diziyi sırtlamayı başardı. Yurdaer Okur’un da Moğol komutanı Balgay olarak yapıma katılması heyecanı da artırmıştı. Ancak artık bir karakterin suyu ısındı.Bu karakter de Ragıp Savaş’ın canlandırdığı Dündar Bey…

Osman’a karşı Moğollar ile işbirliği yapan Dündar Bey ile Osman 16.bölümde kozlarını paylaşacak. Balgay’ı sıkıştıran ve tam öldürecek iken çıkıp gelen Dündar Bey, Osman’ın karşısına çıkıyor. Birlikteliği bozan bu görüntüden kurtulmak için Dündar Bey’in artık diziden çıkması gerektiğini düşünen izleyiciler, 16.bölümde bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merak ediyor.

Kuruluş Osman dizisinin 25 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan 16. bölümünde bu büyük düello sonucunda Dündar Bey diziden ayrılır mı, herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor. İşte 16.bölümden ilk fragman: