Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay’dan sağlık çalışanlarına mesaj

Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay’dan sağlık çalışanlarına mesaj

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, koronavirüs nedeniyle evine kapanan ismiler arasında bulunuyor. BKM’nin Güldür Güldür Show’un çekimlerini iptal etmesinin ardından evinde çocukları ile vakit geçirmenin keyfini yaşayan ve yoğun bir temizlik çalışması da yapan Doğa Rutkay, tüm bu gelişmeleri de instagram hesabı üzerinden sıklıkla paylaşıyor.

Oyuncu, zorlu günler yaşadığımız bu dönemde sağlık çalışanlarının durumuna dikkat çeken paylaşımı ile takipçilerine mesaj verdi. Herkese evde kalma tavsiyesinde de bulunan Rutkay, sağlık çalışanlarının ne kadar mühim ve saygıyı hak eden bir iş yaptıklarını da hatırlattı.

Marmara Üniversitesi Araştırma Geliştirme Hastanesi’nde sağlık çalışanlarının”Biz sizin için burada kalıyoruz.Sen de bizim için evinde kal” yazılı mesajlarını yayınladı.

Rutkay’ın paylaşımı şöyle:

Bizim için savaşan, bizler için mücadele eden, eminim ne uykusuzluk ne yorgunluk ne umutsuzluk nedir bilmeden çalışan sağlık çalışanlarımız!
Sizler hep kıymetliydiniz.
Her zaman mühimdiniz.
Ancak şu zamandan geçerken unutulmayacak özverilere imza atıyorsuz.
Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için denmemiş ya boşuna, ben ve ailem ve yakın çevrem sizi üzmüyoruz evimizde kalıyoruz.
7/24 evdeyiz ve siz de bizim 7/24 kahramanlarımızsınız!
Kendinize iyi bakın siz bu ülkeye lazımsınız ????????????????
#fedakarsağlıkpersoneli
#evdekal
@marmaraacil

Güldür Güldür Show'un Yeter'i Doğa Rutkay'dan sağlık çalışanlarına mesaj 7