Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’dan bir oyuncu eksildi, Ragıp Savaş ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun gözü yaşlı!

Kuruluş Osman’dan bir oyuncu eksildi, Ragıp Savaş ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun gözü yaşlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haziran ayında 1. sezon finalini yapan Kuruluş Osman dizisi, karantina döneminde çekimlere devam etmiş ve bu nedenle de eleştirilerin odağında yer almıştı. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin 2. sezonu da büyük merak ve heyecan ile bekleniyor. Dizi ekibinin Ağustos ayında yeniden bir araya gelerek çekimlerin başlaması beklentiler arasında.

Dizinin yayında olmadığı, ekibin tatil yaptığı bu günlerde Dündar Bey karakterinin oğlu olarak yapımda rol alan Çağkan Çulha’nın instagram hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Ekibe veda eden Çulha, 19. bölüm ile birlikte katıldığı Kuruluş Osman’da toplam 9 bölümde yer almış oldu. Diziye veda mesajı yayınlayan Çağkan Çulha, tüm ekibe teşekkür etti.

Ünlü oyuncu, mesajında şöyle yazdı: “Hoşçakal Kuruluş Osman Ailesi… Emeği geçen herkesin emeğine, gönlüne sağlık. Hayatıma katmama vesile olduğun tüm tecrübelere şükürler olsun. Su gibi, yola devam…”

Kuruluş Osman'dan bir oyuncu eksildi, Ragıp Savaş ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun gözü yaşlı! 9

Çağkan Çulha’nın veda paylaşımına yanıt yazan Yeşim Ceren Bozoğlu, dokunaklı cümleler kurdu. Oyuncu, “Ağlamayacağım. Olanı sakince kabul edeceğiz. Ama ne güzel oynayacaktık, peki tamam. Ağlayacağım ama az ağlayacağım sonra da daha da mutlu olacağın oyunlar ve oyun arkadaşları gelsin hayatına diye dua edeceğim. Seni seviyorum canım kardeşim.Sette olmazsa sokak bahçede kavuşaçağız artık, napalım?” diye yazdı.

Çulha, bu mesaja yanıt olarak “Hep biriz be Yeşom. Daha çok vaktimiz olur nasipse” dedi.

Kuruluş Osman'dan bir oyuncu eksildi, Ragıp Savaş ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun gözü yaşlı! 10

Dizide Dündar Bey karakterini canlandıran Ragıp Savaş da şöyle yazdı: “Çağkancığım, ikinci setimiz ama yine kısa koşu oldu, olsun. Yolun açık olsun kardeşim, başarılarının devamını diliyorum.”

Çağkan Çulha’nın Ragıp Savaş’a verdiği yanıt da dikkat çekti: “Seninle çalıştığım için o kadar mutluyum ki. Kısa koşu da olsa kalpler bir ve hayatımda hep olacaksın. İyi ki abi iyi ki..”

Kuruluş Osman'dan bir oyuncu eksildi, Ragıp Savaş ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun gözü yaşlı! 11