Ana sayfa Sinema Necip Memili, Selin Şekerci ve Kubilay Aka’nın rol aldığı film, şimdiden merak konusu oldu!

Necip Memili, Selin Şekerci ve Kubilay Aka’nın rol aldığı film, şimdiden merak konusu oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hepsi de birbirinden başarılı ve rol aldıkları projelerde performanslarıyla beğeni toplayan isimler. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Annesinin Kuzusu isimli sinema filminin çekimleri başladı. Senaryosunu Feride Çiçekoğlu ve Umut Evirgen’in yazdıkları film, şimdiden merak konusu oldu.

Yönetmenliğini Umut Evirgen’in üstlendiği ‘Annesinin Kuzusu’ filminin oyuncuları arasında Selin Şekerci, Kubilay Aka, Necip Memili, Hatice Aslan ve Tansu Taşanlar yer alıyor. Setten gelen ilk fotoğraflarla birlikte film merak uyandırdı.

2021 yılının Eylül ayında seyirci ile buluşan Umut Evirgen’in filmi Kimya, dikkat çeken bir yapım olmuştu. Başrollerinde Melisa Şenolsun, Levent Üzümcü, Belçim Bilgin ve Bora Akkaş’ın yer aldıkları ve Evirgen’in ikinci uzun metrajlı filmi Kimya, Dünya prömiyerini 37. Varşova Film Festivali’nde yaparak da adından söz ettirmişti.

Umut Evirgen’in yeni filmi ‘Annesinin Kuzusu da heyecanla bekleniyor. Henüz filmle ilgili çok fazla bilgi yok ancak şimdiden dikkatleri çekmeyi başardı.

Necip Memili, Selin Şekerci ve Kubilay Aka'nın rol aldığı film, şimdiden merak konusu oldu! 8

Güçlü oyuncu kadrosu ile gözleri üzerine çeken Annesinin Kuzusu dizisinin çekimleri başladı ve filmin oyuncularından Kubilay Aka, bu özel anı instagram hesabından Umut Evirgen ile birlikte bir fotoğraf karesini paylaşarak, ‘Ve Kayıt!’ notunu düştü.

En son Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisinde ‘Bulut’ karakterine hayat veren Kubilay Aka, Oğlum dizisinin çekimleri biter bitmez yeni filmi için kamera karşısına geçti.

Necip Memili, Selin Şekerci ve Kubilay Aka'nın rol aldığı film, şimdiden merak konusu oldu! 9

Annesinin Kuzusu filminin senaryosunu Umut Evirgen ile birlikte, aynı zamanda 1989 yılında çekilen ve birçok ödüle layık görülen unutulmaz film Uçurtmayı Vurmasınlar’ın senaryosunu yazan Feride Çiçekoğlu yazıyor.

Bugüne kadar birçok başarılı filme imza atan Çiçekoğlu’nun kaleminden çıkan Annesinin Kuzusu, tamamlandığında film festivallerine katılacak.