Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu dizisinde en çok hangi sahneyi beğendiniz? Bakın oyuncuların favorisi hangi sahneler?

Kuş Uçuşu dizisinde en çok hangi sahneyi beğendiniz? Bakın oyuncuların favorisi hangi sahneler?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in 3 Haziran’da yayınlanan yeni dizisi Kuş Uçuşu, büyük bir fırtına estirdi. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Birce Akalay ve Miray Daner’in rol aldıkları dizi, son dönemin en çok konuşulan yapımlarından birisiydi.

Geçtiğimiz yıl çekimleri gerçekleştirilen Kuş Uçuşu dizisinde, bir televizyon kanalında uzun yıllardır program sunan Lale Kıran isimli deneyimli bir gazeteci ile kendisine çocukluktan beri hayran olan ve saplantılı bir tutkuyla yerine geçmeye çalışan stajyer Aslı arasında yaşanan mücadele anlatılıyor.

Aslında konusu itibariyle günümüz dünyasında, iş hayatında X ve Z kuşağı arasındaki farklar, bakış açıları, yaşanan çatışmalar ortaya konmaya çalışılmakta.

Kanalın üst düzeyinde yer alan isimlerden olan Kenan karakterine ise İbrahim Çelikkol hayat veriyor. Dizi esasen iki kadın arasındaki sessiz ve derinden sürek bir savaşa odaklanmakta. Sosyal medyayı kullanan Z kuşağı bir çalışanın, bu duruma çok da alışkın olmayan X kuşağı bir gazeteciyle mücadelesinde çok sert sahneler de yaşanıyor.

Kuş Uçuşu dizisinde en çok hangi sahneyi beğendiniz? Bakın oyuncuların favorisi hangi sahneler? 8

Diziyi izleyenler için pek çok sahne beğeni topluyor. Özellikle Miray Daner ve Birce Akalay’ın karşılıklı oynadıkları, kimi zaman restleştikleri ve öldüresiye kavga ettikleri sahneler, en çok ilgi çeken sahneler arasında.

Onedio’nun Youtube kanalında diziyle ilgili soruları yanıtlayan iki oyuncuya, “En sevdiğiniz sahne hangisiydi?” sorusu yöneltildi.

Birce Akalay bu soruya “Çok samimi bir sahnemiz var, şampanya içiyorlar ya orada çok güzel bir iletişim var. O sahneyi çok seviyorum” yanıtını verdi.

Kuş Uçuşu dizisinde en çok hangi sahneyi beğendiniz? Bakın oyuncuların favorisi hangi sahneler? 9

Lale ve Aslı’nın birbirleriyle tekme tokat öldüresiye kavga ettikleri sahneyi çok sevdiğini söyleyen Miray Daner ise bir başka sahneye daha işaret etti. Oyuncu, Aslı’nın işten çıkarıldığını öğrendiği sahneyi hatırlatarak “Hatta sen sete geldiğinde ben bir kenarda böyle oturuyordum (yüzünü buruşturuyor) sana selam bile vermemiştim” diyerek o sahnenin çekileceği günü anlattı. .

Birce Akalay da o gün Miray Daner’in gergin sahnesi öncesinde rolüne hazırlanırken kendisine selam bile vermediği, sahne öncesi konuşmadığı anlara gönderme yaptı ve “Öyle bir konsantrasyonu vardı ki… O kadar kitlenmiş ki çok etkilenmiştim. Çok güzel sahneydi” dedi…