Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuş Uçuşu dizisinden sonra Birce Akalay’dan yeni projesi için yayın tarihi duyuruldu!

Kuş Uçuşu dizisinden sonra Birce Akalay’dan yeni projesi için yayın tarihi duyuruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz hafta hayranları tarafından çok konuşulan isimlerden birisi oldu. Kuş Uçuşu isimli dizinin Netflix’te yayına çıkması ile birlikte, oyuncunun hayranları da yeni projeyi izleme fırsatı buldu. Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un da başrolünde yer aldığı dizinin büyük beğeni topladığı da yorumlara yansıdı.

Netflix platformunda geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ve Birce Akalay hayranlarının da memnun kaldığı dizinin devamının çekilmesi de bekleniyor… Birce Akalay, bu projede ünlü bir televizyon spikeri ve gazeteciyi canlandırıyor.

Birce Akalay, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık isimli projelerinin yayına başlamasını heyecanla beklediğini ve bu işlerin devamının olup olmayacağına göre de yeni sezon planlarını yapmak istediğini söylemişti.

Kuş Uçuşu dizisinden sonra Birce Akalay'dan yeni projesi için yayın tarihi duyuruldu! 8

Oyuncunun heyecanla beklenen film serisi Mezarlık da Netflix’te izleyicilerle buluşacak. Olgun Toker ile birlikte başrolünde yer aldığı film serisinde bir polisi canlandıran Birce Akalay, kadın cinayetlerine odaklanan senaryo ile herkesi şaşırtmaya geliyor.

Süregelen gizemli kadın cinayetlerini araştırmak ve çözmek üzere kurulan Özel Suçlar Birimi’nin başına getirilen Başkomiser Önem Özülkü (Birce Akalay), komiser yardımcısı Serdar Ata (Olgun Toker), kadın cinayetlerini açığa çıkartmak için büyük bir mücadele verecek.

Mezarlık film serisinin ilki 17 Haziran’da izleyicilerle buluşacak. Yapımcı Abdullah Oğuz ve Evren Oğuz’un imzasını taşıyan proje 4 filmden oluşuyor.

Kuş Uçuşu dizisinden sonra Birce Akalay'dan yeni projesi için yayın tarihi duyuruldu! 9

Şehsuvar Aktaş, Hakan Meriçliler, Berna Öztürk, Sezgin Uzunbekiroğlu, Baran Güler, Cem Sürgit ve Elif Sevinç gibi sevilen isimler de projede yer alıyor.

‘’Güneşten Daha Sıcak’’, ‘’Bir Nefes Kadar Yakın’’, ‘’Göldeki Kadın’’ ve ‘’Düğüm’’ olmak üzere, ilk sezonda 4 filmden oluşan Mezarlık serisi, kadın erkek eşitsizliğine ve kadının toplumdaki ötekileştirilmiş konumuna da dikkatleri çekiyor.