Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu baba olarak büyük bir gurur yaşadı!..

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu baba olarak büyük bir gurur yaşadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Show TV’deki Üç Kuruş dizisinin finalinin adından dinlenmeye çekilen Uraz Kaygılaroğlu baba olarak bir gurur yaşadı.

Uraz Kaygılaroğlu ile meslektaşı Melis İşiten’in kızı Ada anaokulundan mezun oldu. 2019 yılında boşanan ünlü çift kızlarının mezuniyet töreninde bir araya geldi.

Törende kızı ve eski eşiyle objektif karşısında poz veren oyuncu Melis İşiten, o anları “Gururumuz senin gülüşün… Yolun açık olsun kızımız” notuyla instgrtam hesabında yayınladı.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu baba olarak büyük bir gurur yaşadı!.. 7

3 yıldır ayrı olmalarına rağmen 5 yaşındaki kızları Ada ile birlikte vakit geçirmek için sık sık bir araya gelen ünlü çift, kızlarının ilk mezuniyeti ile birlikte hem gurur hem de büyük mutluluk yaşadı.

Uraz Kaygılaroğlu,  eski eşinin sosyal medya gönderisine kalp emojisiyle yorum yaptı. Üç Kuruş dizisi final yapan yetenekli oyuncu çok yakında Netflix’de yayınlanan Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonu için yeniden sete girecek.

Cem Yılmaz’ın çektiği Erşan Kuneri’nin birinci sezonunda gösterdiği performansla beğeni toplayan oyuncu aynı zamanda Disney Plus için çekilecek SüperStar adlı dizi için oyuncu Pınar Deniz ile kamera karşısına geçecek. İkilinin başrolü paylaşacağı SüperStar’ın çok ses getirmesi bekleniyor.