Ana sayfa Dizi Haberleri Furkan Palalı’nın yeni dizi tercihi kariyerinde bir ilk olacak!

Furkan Palalı’nın yeni dizi tercihi kariyerinde bir ilk olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Furkan Palalı, başarılı performansları ile projelere değer katan isimlerden birisi olarak öne çıkıyor. 1986 yılında Konya’da dünyaya gelen oyuncu, en son Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide canlandırdığı Fikret Fekeli karakteri ile herkesi etkilemişti. Diziye sonradan katılmasına rağmen etkili bir başrol oyuncusuna dönüşen Palalı, son dizisiyle de yine karizmasını konuşturdu.

Yeni dönemde yeniden setlere çıkmak için istekli olan oyuncu, kendisine gelen projeler arasında bir dijital diziyi tercih etti. Furkan Palalı’nın kariyeri adına bu yeni bir dönemin de başlangıcı anlamına geliyor. Daha önce dijital dizilerde rol almayan Palalı’yı izleyiciler hep televizyon projelerinde izlemişti.

TRT Dijital için çekilecek olan Şebeke isimli yeni dizi projesi Furkan Palalı için kariyerinde bir ilk anlamına geliyor. Polisiye türündeki bir diziyle yeniden setlere dönmeye hazırlanan oyuncunun başrolde Pelin Karahan ile partnerlik yapacak olması da önemli bir detay.

Furkan Palalı'nın yeni dizi tercihi kariyerinde bir ilk olacak! 9

Bir Zamanlar Kıbrıs ve Kıbrıs Zafere Doğru isimleri ile iki sezon süren dizi projesinde başrolde yer alan Pelin Karahan da bu tercihi ile dijital bir projede yer almanın farkını hissedecek. Dizi oyuncuları için daha planlı ve yoğunluğu, zaman kullanımı daha uygun olan dijital dizileri tercih etmeleri son dönemin dikkat çeken önemli bir durumu.

İki tecrübeli oyuncunun bir polisiye hikaye ile izleyicilerin karşısına çıkacağı Şebeke isimli yeni dijital dizinin çekimlerine yakın bir zaman içinde başlanması bekleniyor.

Ozan Uzunoğlu’nun yönetmenliğini yapacağı yeni dizinin 2023 yılında faaliyetlerine başlaması beklenen TRT Dijital’in önemli içeriklerinden birisi olması bekleniyor.