Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kusursuz Kiracı dizisinin afişi bile bir mesaj veriyor!

Kusursuz Kiracı dizisinin afişi bile bir mesaj veriyor!

tarafından ker_def

Tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çeken “Kusursuz Kiracı”, 30 Ağustos Salı günü ilk bölümüyle FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yayınlanan fragmanlarına ilgi büyük oldu. Dizi hem macera hem gizem hem de entrika hem de korku öğeleri taşıyor.

Farklı bir hikaye dinamiği ile izleyicileri fazlasıyla etkileyecek olan Kusursuz Kiracı dizisinin afişi bile kaliteli bir yapımın gelmekte olduğunun hissiyatını veriyor. MF Yapım imzasını taşıyan dizinin başrollerinde bir araya gelen Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü, gazeteci rolleri ile çok ilgi çekecek gibi gözüküyor.

Kusursuz Kiracı dizisinin afişi bile bir mesaj veriyor! 7

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü dışında önemli isimlerin de bir araya geldiği dizinin oyuncu kadrosu bir hayli geniş.

Kadroda yer alan diğer isimler şöyle: Melisa Döngel, Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Beyti Engin, Deniz Cengiz, Umut Kurt, Nilsu Yılmaz, Rami Narin, Ümmü Putgül, Alptekin Serdengeçti, Şirin Öten, Hasan Şahintürk, Rüçhan Çalışkur ve Bennu Yıldırımlar.

Dilan Çiçek Deniz’in hayat verdiği ana karakterin (Mona) yeni taşındığı apartmandaki gizemli olayları konu alacak “Kusursuz Kiracı”nın yapımcılığını MF YAPIM üstlenirken, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor ve yazar Nermin Yıldırım’a ait “Ev” romanındaki “Evi Yak” öyküsünden hareketle kaleme alıyor.

Konusuyla fark yaratan “Kusursuz Kiracı”, 30 Ağustos Salı saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.