Ana sayfa Sosyal Medya Kusursuz Kiracı’nın Mona’sı Dilan Çiçek Deniz, gazeteci olmak isterdim açıklamasıyla dikkat çekti!..

Kusursuz Kiracı’nın Mona’sı Dilan Çiçek Deniz, gazeteci olmak isterdim açıklamasıyla dikkat çekti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Fox TV’de yeni başlayan Kusursuz Kiracı adlı dizide ‘Mona’ karakterine hayat veren oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Elle Dergisi’nin Eylül sayısına hem İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile ilişkisini hem de kendini anlattı…

Aynı zamanda dergiye çok özel pozlar veren güzel oyuncu, “Kendiyle vakit geçirebilen, sakin, dingin mutlu ve huzurlu bir kadınım” açıklamasıyla dikkat çekti. Son zamanlarda resim yapmaya başladığını ifade eden ünlü oyuncu, bunun ruhuna çok iyi geldiğini fark ettiğini ifade etti.

Bir deneme kitabı yazmak istediğini de belirten Dilan Çiçek Deniz, “Yazarken melankolik halim, başka evrendeki Dilan halim ortaya çıkıyor. Kendi içimde gizemli keşfedilmeyi bekleyen köşelerim var. Özgür bir ortamda doğruları aktarmak için gazeteci olmak isterdim. Meraklıyım, insanlara dokunmak, dertlerine çare bulmak önemli benim için. Vicdanlıyım” şeklinde konuştu.

Şöhret konusundaki açıklamalarıyla da dikkat çeken güzel oyuncu, “Şöhrete kendini kaptırıp değişen insanlar gördüm. Ayaklarımı yere sağlam basıp kendi özümü kaybetmemeye çalışıyorum” dedi.

Kusursuz Kiracı'nın Mona'sı Dilan Çiçek Deniz, gazeteci olmak isterdim açıklamasıyla dikkat çekti!.. 8

Röportajda aşk hayatıyla da ilgili samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile ilgili şunları söyledi; “Thor çok zeki, çok şefkatli ve sevgisini korkmadan gösterebilen bir adam. Her adımımda yanımda, hep destekliyor beni. İlişkilerde sizi aşağı çekmeyen birini bulmak gerçekten çok zor. Biz beraber büyüyoruz, birbirimizi her açıdan destekliyoruz. Aşk beni kendimin en iyi versiyonu yapıyor. Thor benimle ilgili birçok şeyden övgüyle bahsediyor. En çok şikayetçi olduğu şey ise kendime çok yüklenmem.”

Kusursuz Kiracı'nın Mona'sı Dilan Çiçek Deniz, gazeteci olmak isterdim açıklamasıyla dikkat çekti!.. 9

“Bu sezon ayrıca tiyatro sahnesi heyecanı yaşayan Dilan Çiçek Deniz, Amadeus adlı oyunda sahne alacak. Geçen sezon oyunu izlediğini belirten oyuncu bu konudaki heyecanını şu sözlerle ifade etti; “Böyle bir teklif geldiğinde çok heyecanlandım. Dünyanın pek çok yerinde ve Türkiye’de defalarca ayakta alkışlanan bir oyunda, Işıl Kasapoğlu’nun yönetmenliğinde, Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer gibi usta isimlerle ilk kez sahnede olacağım ve ‘Constanze’ karakterini canlandıracağım için inanılmaz heyecanlıyım. Teksti elime alıp okumaya başladığım andan itibaren o büyüleyici dünyada buldum kendimi.”