Ana sayfa Sosyal Medya Doğukan Güngör ile Sıla Türkoğlu için Kızılcık Şerbeti dizisi adeta bir piyango oldu!

Doğukan Güngör ile Sıla Türkoğlu için Kızılcık Şerbeti dizisi adeta bir piyango oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka’nın Hamit’i olarak akıllardan çıkmayan Doğukan Güngör’e adeta dizi piyangosu vurdu! Aynı durum, Emanet dizisiyle 2 sezon önemli bir çıkış yapan Sıla Türkoğlu için de geçerli. İki genç oyuncu, kariyerlerinin henüz başında ve çok önemli bir dizide başrolde yer alarak büyük bir fırsatı ellerine aldı.

Doğukan Güngör hayatının en önemli tekliflerinden birisini aldı ve Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin başrol erkek oyuncularından birisi oldu. Emanet dizisinden ayrılan Sıla Türkoğlu ile yeni sezonda partnerlik yapacak olan Doğukan Güngör için, kariyer sıçraması yapabileceği bir yapım nihayet ortaya çıktı.

Sıla Türkoğlu’nun hayranları genç oyuncunun yeni dizisinde kiminle partnerlik yapacağını çok merak ediyordu. Basına yansıyan haberlerde oyuncunun Fatih isimli karakter ile ekrana geri döneceği ortaya çıktı.

Doğukan Güngör ile Sıla Türkoğlu için Kızılcık Şerbeti dizisi adeta bir piyango oldu! 17

2020 ile 2021 yıllarında yayınlanan ve büyük de başarı kazanan Zümrüdüanka dizisinin başrolünde Ceren Yılmaz ile Alp Navruz yer almıştı. Dizinin hikayesinin içinde ise Pelin Abay ile Doğukan Güngör ikilisi bir hayli öne çıktı. Dizi hayranları, Hamit ile Suhandan karakterlerine büyük ilgi gösterdi ve sosyal medyada da iki genç oyuncunun başarısı çok konuşuldu.

Bu önemli çıkışın ardından Doğukan Güngör, Hakim isimli atv dizisinde Asaf karakteri ile yeni bir deneyim yaşadı. Bu süreçte Dilberay Küçük Dev Kadın filminde de rol alan ve İbrahim karakteri ile deneyimlerini artıran oyuncu, yeni sezon için ismini parlatabileceği yeni bir rol buldu.

Doğukan Güngör ile Sıla Türkoğlu için Kızılcık Şerbeti dizisi adeta bir piyango oldu! 63

Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor ve kadroda yer alan önemli isimler ile hikayenin iki farklı ailenin çatışması üzerine kurulması da dikkat çekiyor. Sıla Türkoğlu’nun Doğa karakterinde yer alacağı dizideki partneri Doğukan Güngör ise Fatih rolüyle dikkatleri yine üzerine çekecek.

İki genç oyuncu adına kariyer sıçraması yaşayabilecekleri, isimlerini parlatabilecekleri ve milyonlarca izleyiciyi ekran başına çekebilecekleri bir dizi fırsatı çıktı.

Evrim Alasya ile Barış Kılıç ikilisinin de başrolünde yer aldığı dizide ayrıca; Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Selin Türkmen ve Füsun Demirel gibi çok etkili isimler de bulunuyor.

İki gencin aşkının farklı kültür ve konumdaki iki aileyi bir çatışmanın ortasına çekmesini anlatan Kızılcık Şerbeti dizisi hem Sıla Türkoğlu hem de Doğukan Güngör’ün kariyerleri açısından büyük bir önem arz ediyor.

İki genç oyuncunun uyumunu merak eden hayranları, sosyal medyada şimdiden onları konuşmaya ve yeni diziyi heyecanla beklemeye başladı.