Ana sayfa Dizi Haberleri Kutsi ile Hazal Filiz Küçükköse’yi buluşturan Üvey Anne sıradan bir yaz dizisi değil, gerçek bir hikaye!

Kutsi ile Hazal Filiz Küçükköse’yi buluşturan Üvey Anne sıradan bir yaz dizisi değil, gerçek bir hikaye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranında yaz döneminde yayınlanacak olan Üvey Anne isimli dizinin çekimlerine devam ediliyor. Yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması beklenen dizinin başrollerinde Kutsi ile Hazal Filiz Küçükköse bulunuyor.

Dizinin gerçek bir hikayeden uyarlanmış olması da izleyicilerin fazlasıyla ilgilisini çekecektir. Senarist Yasemin Kırbaş, Üvey Anne dizisiyle ilgili merak edilen detayları Dizi TV programında anlattı. Kırbaş, kendi tanıdığı bir ailenin hikayesini senaryo olarak hazırladığını şu sözlerle açıkladı:

Kutsi ile Hazal Filiz Küçükköse'yi buluşturan Üvey Anne sıradan bir yaz dizisi değil, gerçek bir hikaye! 9

“Proje gerçek bir hikayeden esinlenilerek hazırlandı. Benim yakından tanıdığım bir ailenin hikayesiydi aslında. Sıcacık bir ailenin başına gelenler ve bir kadının kendisini var etme mücadelesi. İki ayrı konuyu bir arada kullanıp, hem sıcak hem samimi hem de hüzünle karışık ihtirasları içeren nefis bir hikaye çıktı diye düşünüyoruz. Biz gerçekten hepimiz hikayeyi çok sevdik.”

Teaserıyla da hemen dikkat çeken Üvey Anne dizisi bir babanın çocuklarına olan duygularını ortaya koyacak bir proje olacak. Dizinin yönetmeni Yasemin Türmenli, hüznü ve neşeyi aynı anda yansıtan, çok iyi bir senaryonun olmasına dikkat çekti.

Türmenli, “Klasik bir yaz hikayesi değil, çok ağır bir drama. Çok güzle karakter yolculuklarının olduğu, gerçekten hüzün ile neşenin bir arada olduğu harika bir senaryo ile karşılaştım” diye konuştu.

Kutsi ile Hazal Filiz Küçükköse'yi buluşturan Üvey Anne sıradan bir yaz dizisi değil, gerçek bir hikaye! 10

Üvey Anne dizisinin yaz döneminde yayınlanıyor olması birçok izleyici de klasik bir yaz dizisi algısı yaratabilir, ancak bu proje güçlü bir dram hikayesi olarak ekrana geliyor.

Efsun karakterini canlandıran Bengü Ergin, rolünü çok sevmiş. Ergin, “Efsun şanslı, çok sevilen, seven bir kadın. Rüya gibi bir hayatın içinde yaşayan, bir Peri masalının karakteri sanki” diye konuştu.

Kutsi ile Hazal Filiz Küçükköse'yi buluşturan Üvey Anne sıradan bir yaz dizisi değil, gerçek bir hikaye! 11

Hikayenin izleyicileri bambaşka konulara götüreceğini ifade eden Bengü Ergin, projeye çok inandığını, çok güvendiğini ve neler olacağını bilmiyor olmanın kendisini de çok heyecanlandırdığını sözlerine ekledi.