Ana sayfa Dizi Haberleri Kutsi yine bir dram dizisiyle hayranlarını ekrana çekecek, partneri de çok dikkat çeken birisi oldu!

Kutsi yine bir dram dizisiyle hayranlarını ekrana çekecek, partneri de çok dikkat çeken birisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yaz döneminde yayınlanacak olan dizilerle ilgili çalışmalar devam ederken, Üvey Anne isimli proje ile ilgili detaylar da ortaya çıkıyor. Kutsi’nin erkek başrol olarak yer alacağı üvey anne dizisi, bir dram hikayesi olarak yaz günlerinin farklı yapımlarından birisi olacak.

Oyuncu arayışlarının devam ettiği, ekibin çekimler için hazırlıklara başladığı Üvey Anne dizisinde Kutsi’yi zeki, güçlü ve karizmatik Faruk karakterinde izleyeceksiniz. Muğla’da çekimleri yapılacak olan dizinin senaryosunu Yasemin Kırbaş yazdı ve yönetmenliğini de Yasemin Türkmenli yapacak.

Bir babanın çocuklarına bağlılığını dramatik bir hikaye ile ortaya koyacak olan dizi, aile bağlarını önemseyen izleyicileri ekranlara çekecek.

2009 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Kutsi, Doktorlar isimli diziyle büyük dikkat çekti. Huzur Sokağı, Kalbimdeki Deniz ve Benim Adım Melek gibi uzun süreli dizilerde izlediğimiz Kutsi, en son Annemizi Saklarken isimli dizide başrolde yer almış ama projenin kısa süreli olmasının talihsizliğini yaşamıştı.

Üvey Anne dizisinin kadın başrolü olarak da Hazal Filiz Küçükköse’yi göreceksiniz. Kutsi ile Küçükköse’nin birbirlerine uyumu ve enerjisi de merakla beklenmeye başlandı.

Beni Affet dizisindeki Leyla karakteriyle büyük popülerlik elde eden Hazal Filiz Küçükköse, ardından da Kara Sevda dizisindeki Zeynep karakteriyle dünyanın birçok ülkesinde tanınan birisi oldu.

Rüya, Mehmet Bir Cihan Fatihi, Zemheri dizilerinin ardından oyuncu, bu sezonun başında Bir Peri Masalı dizisiyle ekranda yer almıştı.

Üvey Anne dizisinde Kutsi ile Hazal Filiz Küçükköse ikilisinin bir araya gelmesi, hayranlarını bir hayli etkilemiş görünüyor.

Küçükköse dizinin hikayesinde; başarılı, zeki, çekici Serap karakterini canlandıracak.

Dizinin bir başka oyuncusu olarak da Aslı Tandoğan ile anlaşma sağlandığı ortaya çıktı.