Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisi ekranda yok! Yeni bölüm yayını iptal edildi! 38. bölüm neden yayınlanmadı?

Kuzey Yıldızı dizisi ekranda yok! Yeni bölüm yayını iptal edildi! 38. bölüm neden yayınlanmadı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinin bu akşam 38. bölümü ekrana gelecekti. Dün tanıtımları dönen dizinin bugün ekranda olmaması izleyenleri şaşırttı ancak İzmir’de yaşanan deprem faciası nedeniyle kanalın ve yapımcının bu yönde bir karar aldığı anlaşılıyor.

Fakat bir gün önce sosyal medya hesaplarından yeni bölümün tanıtımının yayınlanmasına rağmen bugün yayın saatinde dizinin ekranda olmaması şaşırttı. Herhangi bir açıklama da gelmeyince dizinin yeni bölümünü bekleyenler, sosyal medyadan tepki göstermeye başladılar.

Pek çok izleyici ise bunun doğru bir karar olduğu yönünde yorumlar yapıyorlar. Aslında tepkilerin asıl nedeni tanıtımların dönmesine karşılık bir açıklama yapılmaması. Kuzey Yıldızı dizisini bekleyenler Bıçak Sırtı isimli yabancı bir sinema filmi ile karşılaştılar.

İsmail Demirci Ve Aslıhan Güner’in başrolünde oynadıkları dizide bu akşam heyecanla beklenen bir sahne vardı. Uzun süredir iki aşığın kavuşmasını bekleyenler, Kuzey’in Yıldız’a evlenme teklif ettiği sahneyi görmeyi bekliyordu.

İki aşığın nişanlandığı o sahne için dizinin takipçileri bir hafta daha bekleyecekler. İzmir’de hala göçük altında insanların olması şu ana kadar 37 kişinin hayatını kaybetmesi ve 885 kişinin de yaralı olması yürekleri dağladı. Gün boyunca depremde göçük altında kalanlar için ölüm kalım mücadelesi sürerken, gelen sevindirici haberler de bir nebze olsun acıları azaltıyor.

Böylesi bir süreçte anlaşılan o ki kanal da yapımcı da bir komedi dizisi olan Kuzey Yıldızı’nı ekrana getirmeyi doğru bulmadı. Kimi izleyiciler eleştiriyor olsa da tüm ülkenin acılı bir bekleyiş içinde olduğu anlarda dizinin ekrana getirilmesi hiç de doğru bir karar olmayacaktı.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, Ersoy Güler’in yönetmenliğini yaptığı dizinin yeni bölümü 7 Kasım Cumartesi akşamı ekranda olacak. Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından ve Show TV’nin hesaplarından da 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Ancak bir açıklama yapılmadı…