Ana sayfa Sosyal Medya Önemli duyuru! Ünlü Oyuncu Mert Fırat, İzmir için seferber oldu

Önemli duyuru! Ünlü Oyuncu Mert Fırat, İzmir için seferber oldu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – İzmir’de yaşanan deprem felaketinin ardından pek çok kurum ve kişi gibi ünlü isimlerden de çeşitli çağrılar, destekler, duyurular gelmekte. Bu isimlerden birisi de Mert Fırat. Oyuncu, aynı zamanda uzun süredir İhtiyaç Haritası isimli bir gönüllü kuruluş ile ihtiyacı olan insanlarla, imkanı olan insanları buluşturmakta.

Tüm Türkiye’nin yüreğini yakan İzmir’deki depremin ardından Mert Fırat, instagram hesabından yaptığı bir duyuru ile, bölgedeki insanların ihtiyaçlarını karşılamak adına yapılacak destekleri kendileri aracılığıyla iletebileceklerini açıklayan bir mesaj verdi.

Oyuncu, yardım etmek isteyen özel sektördeki kuruluşlar ya da gönüllü insanlara seslenerek İzmir için bir ihtiyaç listesi yayınladıklarını ve yetkili kuruluşlardan gelen bu ihtiyaç listesinde neler bulunduğunu sıraladı.

Mert Fırat, kuruluş ve kişilerden bu ihtiyaçlara destek olmak isteyenler için ihtiyacharitasiofficial adresinden bu listeye ulaşabileceklerini belirtti.

Oyuncunun yardım etmek isteyenlere nasıl bir yol izlemeleri gerektiği ile ilgili detaylı mesajını aşağıda görebilirsiniz…

DESTEK OLMAK İSTEYEN ÖZEL SEKTÖR KURULUŞLARININ ve GÖNÜLLÜLERiN DİKKATİNE!

???? İzmir’e destek için güncel ihtiyaç listesi yayımlandı! @ihtiyacharitasiofficial

???? Sivil Toplum Kuruluşları Afet Koordinasyon Platformu’ndan gelen raporlar doğrultusunda İzmir’de 0.5lt ve 1lt su, hijyen kiti, gıda kolisi, kuru gıda kolisi, battaniye, dezenfektan ve uyku tulumu gibi malzemelere ihtiyaç duyulmaktadır.
???? Destek olmak isteyenler DM ile bizimle iletişime geçebilir!

???? İsrafı önlemek adına liste dışı malzeme gönderilmemesi rica olunur.
.
‼️İhtiyaç Haritası Gönüllü Desteği formu bio’da
7 Ekim 2015 tarihinde yüreğimizle çıktığımız yolculukta yüzlerce ihtiyaç sahibi ve destekçi için paylaşım köprüsü olduk. Bu zor günde de İzmir’de kurulan STK Afet Koordinasyon Platformu’nun gönüllü desteğine ihtiyacı var. Öncelikle İzmir’de ikamet eden arkadaşlardan bu formu doldurmalarını önemli ricadır.

Gönüllü ihtiyacı olması halinde formda belirttiğiniz bilgiler aracılığı ile sizlerle iletişime geçilecektir.

Her geçen gün büyüyen bu ailenin içerisinde yer alıp, özveri, sorumluluk, saygı ve en çok da sevgi bilinci ile hareket ederim diyorsan seni de desteğe bekliyoruzl!

Unutma, gönülden çıkılan hiç bir yol mutsuzluk barındırmaz.

Önemli duyuru! Ünlü Oyuncu Mert Fırat, İzmir için seferber oldu 7