Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisi sevenlerine beklenmedik büyük şok!

Kuzey Yıldızı dizisi sevenlerine beklenmedik büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ordu’da çekimleri yapılan Kuzey Yıldızı dizisi, Show TV ekranında bu sezonun en başarılı işlerinden birisi olarak Cumartesi akşamlarına neşe katıyor. Aslıhan Güner, İsmail Demirci ve Toygan Avanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin büyük bir izleyici kitlesi var ve her hafta yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Show TV’nin 28 Mart Cumartesi günü Kuzey Yıldızı dizisinin 27. bölümünü yayınlayacağı fragmanların paylaşılması ile anlaşılmıştı. Ancak durumlar değişti. 26 Mart Perşembe yani bugün gönderilen bir yayın akışı programında Kuzey Yıldızı dizisi yok…

Kuzey Yıldızı’nın yerine ise Güldür Güldür Show programının tekrar bölümü izleyicilerle buluşacak. Fragmanların paylaşılması aslında dizinin yeni bölümünün de hazır olduğu anlamı taşıyor. Ancak görülen o ki yeni bölüm sonraki haftalara kalacak.

Pazartesi günü de Çukur dizisinin reklam azlığı nedeniyle yeni bölümünü yayınlamayan Show TV’nin yine aynı gerekçeden Kuzey Yıldızı’nın yeni bölümünü yayınlamadığı değerlendirmeleri yapılıyor. Dizinin yeni bölümü için Show TV’nin internet sitesinde 4 Nisan Cumartesi yeni bölüm gözüküyor.

İşte 28 Mart Cumartesi günü Show TV’nin yeni yayın akışı: