Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi 63. bölümde Fatih ile Doğa’nın rolleri değişti!

Kızılcık Şerbeti dizisi 63. bölümde Fatih ile Doğa’nın rolleri değişti!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle zirvedeki yerini aldı.

Kızılcık Şerbeti yine çok iyi reytingler elde etti ve tüm kategorilerde zirvedeki yerini korudu. Sosyal medyada her Cuma fırtınalar estiren dizi #Kızılcık Şerbeti etiketi ile 10 saat Twitter’in TT listesinde kalarak gündem oldu.

FATİH , DOĞA’DAN YENİ BİR ŞANS İSTEDİ!

Yayınlanan bölümde neler oldu? Dizinin yayınlanan bölümünde; Ünallar’ın şirketinde başladığı yeni işine alışmaya çalışan Kıvılcım, asistanını seçme konusunda zorluk yaşayınca kızı Çimen’i işe almaya karar verdi. Kıvılcım’ın en büyük destekçisi olan Ömer ise Görkem’le geçen gergin görüşmesinin ardından Fatih’e artık bir karar vermesi gerektiğini söyledi. Abdullah’ın , eve geç gelmesinden şüphelenen Pembe oynadığı oyunla kocasını evde tutmaya çalıştı.

Abdullah’ın, Alev’le görüşmesini iptal etmek zorunda kalması ise Alev’le aralarının bozulmasına neden oldu. Nilay’ın kremi için Giray’ın düzenlediği lansman davetinde aileler bir araya geldi. Davette, Doğa ve Giray’ın yakınlığını kabullenemeyen Fatih, ikiliyi göz hapsine aldı. Görkem’in hem ailesiyle hem de kendisiyle yaşadığı hırçın çıkışlarından yorulan Fatih eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından yol ayrımına geldi. Rüzgar’ın, Nursema’nın babası Abdullah’a, kızına aşık olduğunu itiraf ederek akıl danışması izleyenleri adeta şoke etti.

Nursema, Rüzgar’a hayat tarzlarının farklı olduğunu açıklayarak onunla bir ilişki yaşamayacağını söyledi. Bu aşka Nursema’yı ikna edemeyen Rüzgar , Abdullah’tan yardım almaya karar verdi.

Bölümün final sahnesinde ise Fatih, Doğa’dan af dileyerek, bir şans daha istedi. Giray’la yeni bir aşka yelken açan ve mutlu olan Doğa’nın bir şartla Fatih’e affedeceğini söylemesi bölümün finaline damga vurdu.

“SENİ ASLA ÜZMEYECEĞİM!”

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Fenomen dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında, Ömer ve Görkem’i bir arada gören Fatih’in “Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır” sözleri merak uyandırdı.

Fatih, Kıvılcım’a Doğa’nın yeni ilişkisini doğru bulmadığını ima ederken, Görkem’le tartışmalarının da büyüdüğü dikkat çekti. Nilay’ın kremi için düzenlenen özel davette Doğa ve Giray’ı yakın takibe alan Fatih’in, Ömer’e “Doğa bana geri dönmez ki” sözleri yeni bölüme dair heyecanı arttırdı.

Kızılcık Şerbeti’nin 64. Bölüm Tanıtımı;

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Dizide bu isimlere Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı ve Duygu Aslan eşlik ediyor.

Kızılcık Şerbeti her cuma günü saat 20.00’de Show TV’de!