Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinde bir garip durum var, anlayabilene aşk olsun!

Kuzey Yıldızı dizisinde bir garip durum var, anlayabilene aşk olsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisi reytinglerde hem 2. hem de 17. olmayı nasıl başardı? Show TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kuzey Yıldızı, Ordu’da çekiliyor. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde yer aldığı dizide güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Hikayesi de sevilen dizinin ilk sezonuna göre ikinci sezonda reytinglerinde bir miktar düşüş de yaşandı.

Ancak dün akşam yayınlanan 49. yeni bölümün reyting sonuçları ortaya çıktı ve bir de garip tablo dikkat çekti. Aslında uzun süredir bu durum var ama, artık çok belirgin bir hal aldı… Kuzey Yıldızı, tüm kişiler kategorisinde 7’li reytingler ile TRT1’in Gönül Dağı’nın ardından günü ikinci sırada tamamladı. Bu elbette büyük bir başarı.

Ancak dizinin AB grubu performansına bakılınca da ortaya çok acayip bir tablo çıkıyor. AB’de 2’li seviyelerde yer alan yapım, günü de bu kategoride 17.olarak bitirebildi. Bir yanda ikincilik, diğer tarafta ise on yedincilik çok ilginç bir tablo…

ABC1 grubunda ise 4’lü oranlarda bulunan ve günü 9. olarak tamamlayan dizinin iki farklı kategoride bu kadar farklı bir tablo sergilemesi de dikkat çekici.

Kuzey Yıldızı’nı tüm izleyici gruplarında ikinci sırayı alıp da, sosya ekonomik olarak daha üst grup olan AB’de düşük kalması üzerine düşünülmesi gereken bir konu.