Ana sayfa Dizi Haberleri Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma’da Berk Oktay ile yatak sahnesi yüzünden laf işitti!

Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma’da Berk Oktay ile yatak sahnesi yüzünden laf işitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin kadrosuna Cansu karakteri ile yeni katılan Nilperi Şahinkaya, hikayede mikser olarak adlandırılan bir konumda… Yıldız ile Çağatay’ın arasını açmak için her yolu deneyen Cansu, yine oyunlarına oyun katmış ve onunla yatağa girme entrikasına imzasını atmıştı…

Nilperi Şahinkaya ile Berk Oktay cinsellikle pek de alakası olmayan ama yatakta yan yana olmalarından kaynaklanan bir sahnenen Radyo Televizyon Üst Kurulu’na şikayet edilmesi ise biraz abartılı bir tutum. Ancak bu durum yaşandı ve Nilperi Şahinkaya da hayranlarından laf işitti.

Kendisine yönelik tepkiler olduğunu belirten Şahinkaya, Posta gazetesinde yer alan açıklamasında şöyle konuştu: “Bana çok tepki var. Çünkü canlandırdığım karakter kötü. RTÜK’e şikayet edilmiş.”

Blu TV’nin Aynen Aynen dizisi televizyonda yayınlansa herhalde RTÜK başını şikayetten kaldıramazdı ki, Yasak Elma’daki sıradan bir sahnenin bu şekilde tepkilere neden olması da bir hayli ilginç…

Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma'da Berk Oktay ile yatak sahnesi yüzünden laf işitti! 7

Nilperi Şahinkaya, 3 farklı projede yer alıyor ve enerjisinin de artık yetmediğini de söylüyor. Oyuncu, “Ancak işimi çok sevdiğim için yorulduğumu unutuyorum” ifadelerini de kullandı.