Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı dizisinde çifte sevinç var, çok şaşıracaksınız!

Kuzey Yıldızı dizisinde çifte sevinç var, çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı total grubunda güçlü reytingler elde ederek yoluna devam ediyor. Şimdiye kadar 49 bölümü yayınlanan dizinin eğlenceli görüntülerine yenileri de eklenecek. Kuzey Yıldızı’nın 50. yeni bölümü 6 Şubat akşamı ekrandaki yerini alacak ve çifte mutluluk yaşanacak.. Nahide’nin ardından Yıldız’ın da hamile olması çifte sevinç olarak izleyicileri mutlu edecektir.

Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 50. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Yıldız’ın hamile olduğu haberinin verildiği tanıtımda tüm aile bu müjdeli haberle büyük bir sevinç yaşıyor. Poyraz ve Kamer’in kız isteme merasiminde Kuzey’in itirazı herkesi şoke ediyor. Nahide’nin doğuma alındığı anlar dikkat çekerken doğum sırasında Sefer ve Yıldız’ın bayılması izleyenleri güldürüyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Cengiz Bozkurt, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Kuzey Yıldızı dizisinde çifte sevinç var, çok şaşıracaksınız! 7

KUZEY YILDIZI İLK AŞK’IN 49. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Engin Ar’ın şikayetiyle tutuklanan Kuzey ve Yıldız, hem içine düştükleri durum yüzünden hem de birbirlerinden ayrı kaldıkları için derinden sarsıldı. Kuzey ve Yıldız hapishanede zor anlar yaşarken, karda kaybolan Osman ve Gökçe de kurtulmaya çalışıyordu. Düştüğü için bayılan Osman’ın kendine gelmesiyle Gökçe derin bir nefes aldı. Burada Osman’ı ısıtmak ve yalnız bırakmamak için taşıyan Gökçe aynı zamanda Osman’ın hayatını da kurtarmış oldu.

Yıldız, Kuzey ve pampaları ise Engin Ar’ın şikayetini geri çekmesiyle hapishaneden kurtuldular. Özgürlüğüne kavuşan Kuzey ve Yıldız, Sefer ve Nahide ile birlikte tatil planı yaptı. Planları üzerine karavan kiralayan ekip kamp yapmaya karar verdi. Kamp alanına gelen çiftler burada doğa içinde huzurlu ve keyifli anlar yaşarken başlarına geleceklerden habersizdi. Kamp yaptıkları yere gelen bir aile ve çocukları, tüm kamp eğlencesini kaçırınca tatil maceraları sonlandı. Eve döndüklerinde ise Yıldız’ın yaşadığı mide bulantısı herkesi meraklandırdı. Finalde hamilelik testi yapan Yıldız’ın “Ben şimdi hamile miyim?” sorusu ise büyük merak uyandırdı.