Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinde ayrılık kararı alındı, herkes şok!

Son Yaz dizisinde ayrılık kararı alındı, herkes şok!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Son Yaz dizisi, geçen hafta reytinglerinin düşüş yaşaması ile dikkatleri çekmişti. Dizinin hem hikayesi hem de oyunculuk performansları çok iyi bir noktadayken gelen bu düşüş biraz moralleri bozdu.

Cuma rekabetinde reyting elde etmek çok zorlaştı ve Son Yaz dizisi de güçlü bir yapım olmasına rağmen belirli oranların üzerine çıkamadı. Ancak yine de iyi bir noktada olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 6. yeni bölümü 5 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak.

Canan, Akgün konusundaki gerçeği öğrenince işler rayından çıktı. Tüm izleyicileri şaşırtacak kararı Canan verdi. Canan ayrılık kararı aldı. Selim ile arası ciddi şekilde açılan Canan, boşanmak istiyor. Selim ise eşini çok seviyor ve ondan boşanmak istemiyor. Canan’a onu ne kadar çok sevdiğini anlatamadığını söyleyen Selim’in Akgün ile dertleştiği anlar yayınlandı.

Son Yaz dizisinin 6. yeni bölümünden ön izleme görüntülerini videoda bulabilirsiniz. Selim’i dertli hali ve Akgün’ün de dert ortalığı olduğu görüntüler ilgi çekecektir.

Peki Son Yaz dizisinin 6. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Canan, Akgün’ün gerçek kimliğini öğrenmiştir ve Selim’e çok kızgındır. Selim ve Akgün’ün gitmesini talep eden Canan, onlar gidene kadar çocuklarla beraber Emel’lere yerleşir.

Selim, bir yandan Canan’ın boşanmak için tekrar harekete geçmesi, diğer yandan yaptığı operasyonun başarısız olması yüzünden çok gergindir. Selim başarısız operasyonu tersine çevirmek için baskın yaptığı uyuşturucunun peşine düşer, Akgün’ün de yardımını ister. Akgün ise Soner’in sıkıştırmasıyla Latif’in yerini öğrenmek ve Selim’in olanları ortaya çıkarmasını engellemek zorundadır.

Son Yaz dizisinde ayrılık kararı alındı, herkes şok! 7

Yağmur, Akgün’ün kendisini öpmeye kalkmasını aklından çıkarmaya çalışırken aynı zamanda Akgün’den uzak durmaya çalışır. Ama Altay’ın annesinin kararından sonra kötü etkilenip ortadan kaybolması onu, yeniden Akgün’le yan yana getirir.