Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde yürek yakan ayrılık kararında yeni gelişme!

Gönül Dağı dizisinde yürek yakan ayrılık kararında yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinin 15. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dizide bir süredir Taner ile Dilek arasında yaşanan ayrılığın ne zaman sona ereceği merakla bekleniyordu. Senaristlerin bu konuyu ne kadar uzatacaklarını soran dizi hayranları için güzel bir gelişme var.

Dilek, Taner için ondan uzaklaşmak istemişti ama yeni bölümde işler değişecek. Dilek, Taner’den özür dileyecek ve iki aşık yeniden bir araya gelecek. Dizinin 15. bölümünden 2. fragman yayınlandı ve Dilek’in özür dilediği anlar da izleyicilerin yüreklerine su serpti. Eğlenceli anların yaşanacağı dizinin yeni bölümünde Ramazan’ın Asuman’a olan aşkının yansımaları yine izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Elif ile Yaşar’ın nişanlandığına şahitlik edecek olan dizi hayranları, Serdar’ın babasının Dilek’e yaptığı tehdidi öğrenince de Dilek’le konuşup onu ikna etmesine de şahitlik edecek. Dilek’in kendisinden ayrılma sebebini öğrenen Taner’in nasıl bir tepki vereceği de merakla bekleniyor.

Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesi Gönül Dağı’nın 6 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan yeni bölümü büyük heyecana sahne olacak.

Tüm kategorilerde yüksek reytingler alarak yoluna devam eden dizi, TRT1’i de çok gururlandıran sonuçlar elde ediyor ve güçlü bir izleyici desteğini de beraberinde sürüklüyor. İşte Berk Atan ve Gülsim Ali’nin başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisinin 15. bölümünden 2. fragman: