Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı dizisinde öpüşme sahnesinde yine aynı taktik, ‘öpüşmüş gibi’ olmuş!

Kuzey Yıldızı dizisinde öpüşme sahnesinde yine aynı taktik, ‘öpüşmüş gibi’ olmuş!

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 46. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Cevher Kadıoğlu’nun şarkı söylediği eğlenceli tanıtımda Kuzey, kendini affettirmeye çalışsa da Yıldız’ın inadıyla karşılaşıyor. İkilinin öpüştüğü romantik anlar ise dikkat çekiyor. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci ikilisinin başrolünde yer aldığı komedi dizisinde bir kez daha öpüşme sahnesi izleyicilerin karşısına çıkacak.

Daha önce de Yıldız ve Kuzey arasında öpüşme sahnesi çekilmiş ama dudaktan öpüşmüş gibi yaparak, aslında yanaktan öpüşme gerçekleştirilmişti. Dizide bu sefer yine gerçekçi olması için çaba harcansa da öpüşme sahnesinin ‘öpüşmüş gibi’ gösterildiği, yine aynı taktiğin uygulandığı görüntülere yansıdı. Aslında dizide böyle öpüşme sahnelerine de pek ihtiyaç yok, yapıma hiçbir şey kaybettirmez de kazandırmaz da… Sadece ilişkinin gerçekçi olması bakımından bu tür sahneler konuluyor. Oyuncuların da bu tür sahneler de pek rahat olmadıkları ve böyle bir yol denendiği görülüyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK’IN 45. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Gökçe’nin yaşadığı sağlık sorunu iki ailenin de gündemine bomba gibi düştü. Beyin kanamasına bağlı geçici bir felç geçiren Gökçe’nin iyileşmesi için herkes seferber oldu. Gizem Avcıları Sefer, Cevher ve Ruhi yeni bir iş aldı. Kaybolan bir piyango biletinin peşine düşen ekibin, atıldıkları bu yeni macerada yine başları belaya girdi. Piyango biletini bulmayı başaran ekip, bulduktan sonra tekrar kaybedince işler karıştı. Aradıkları biletin izini bulmayı başardılar ancak bilet, bir giysi kumbarasının içindeki ceketteydi.

Kuzey Yıldızı dizisinde öpüşme sahnesinde yine aynı taktik, 'öpüşmüş gibi' olmuş! 8

Durum böyle olunca Gizem Avcıları, bileti almaya çalıştı ancak şikayet edildikleri için polis tarafından yakalandı. Sonunda tam bileti alacakları sırada şikayetçi olan kadının köpeği piyango biletini kaptı. Kuzey ile Yıldız’ın mutluğuna ise finalde gelen davetsiz bir misafir gölge düşürdü. Kuzey’in Yıldız için hazırladığı romantik yemeğe gelen Şahika, her şeyi altüst etti. Şahika, Kuzey’i elde edebilmek için onunla baş başa kalmak istedi. Bu esnada yeni evlerine gelen Yıldız, gördüğü manzara karşısında şoke oldu ve evi terk etti.

Kuzey Yıldızı dizisinde öpüşme sahnesinde yine aynı taktik, 'öpüşmüş gibi' olmuş! 9

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Cengiz Bozkurt, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!