Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı dizisinden bu hafta müjde var!

Kuzey Yıldızı dizisinden bu hafta müjde var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV’nin Cumartesi akşamları ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı olarak durdurulmuştu. Ordu’da çekilen dizinin geçen hafta yayınlanması beklenen yeni bölümü ise ekrana gelmemişti.

Show TV’nin yayın akışında 4 Nisan Cumartesi akşamı için Kuzey Yıldızı’nın 27. yeni bölümünün yayınlanacağı bilgisi yer alıyor. Dizinin sosyal medya hesaplarından da yeni bölüm fragmanı paylaşıldı.

Yıldız ve Kuzey’in atışmalarını, Sefer ve Nahide’nin gülümseten hallerini ve Pembe’nin komik durumlarını yeniden izlemek için 4 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV ekranını açabilirsiniz.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’yi başrolde buluşturan dizide ayrıca Toygan Avanoğlu, Merve Şen ve Zeynep Kankonde gibi önemli isimler de bulunuyor.

Süreç Film imzalı dizinin yeniden ekrana dönüşü de hayranlarını mutlu edecektir. Sonraki haftalarda yayın konusunda ne olacağı ise henüz bilinmiyor. İşte Show TV’nin 4 Nisan Cumartesi için yayın akışı:

Kuzey Yıldızı dizisinden bu hafta müjde var! 7