Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı dizisini heyecanla bekleyen İsmail Demirci’den mesaj var!

Kuzey Yıldızı dizisini heyecanla bekleyen İsmail Demirci’den mesaj var!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin bu akşam 36. bölümü yayınlanacak. Dizide Aslıhan Güner ile birlikte başrolde oynayan İsmail Demirci, yayın gününü sadece izleyicilerin değil, kendilerinin de heyecanla beklediklerini instagram’dan göstermiş oldu.

Oyuncunun yeni bölümün başlamasına kısa bir süre kala yaptığı instagram paylaşımında, “Diziyi böyle bekleyenler onlayn mı?” notu dikkat çekti. İsmail Demirci ile birlikte pek çok izleyici de bu akşamı heyecanla bekliyor. Cumartesi akşamlarının neşesi olan Kuzey Yıldızı dizisinde yine eğlenceli ve macerası bol bir bölüm yayınlanacak.

İsmail Demirci de pek çok oyuncu ve ekip çalışanı gibi dizinin çekimleri için Ordu’da. Oyuncunun Hande Soral ile evli olduğunu bilmeyen yok. Eşinden, ailesinden uzakta bir hayat geçiriyor Demirci. Karadeniz’in muhteşem manzarası eşliğinde çekilen dizideki karakteriyle başarılı bir performans sergilemekte.

Dizinin reytinglerinin hatırı sayılır bir seviyede olması ve belli bir izleyici kitlesini de elinde tutmasıyla, yeni sezon sonuna kadar ekranda kalması bekleniyor.

Bu durumda da hem oyuncular, hem de tüm ekip ailelerinden uzak bir dönem geçirecekler. İşinin bir gereği olarak bu şartları yaşamak zorunda olan hem set emekçileri hem de oyuncular için durum zor da olsa, milyonlarca izleyiciyi mutlu eden proje için herkes fedakarlık yapmaya devam ediyor.

İsmail Demirci de o isimlerden birisi. Muhtemelen bugün set yok ve eşofmanıyla oturan, dinlenen oyuncu, ekip arkadaşlarından bazılarıyla birlikte yeni bölümün başlamasını bekliyorlar. İşte o anlarda çekilen bir fotoğrafını da böyle paylaşıyor oyuncu…

Diziyi böyle bekleyenler onlayn mı? ????

Kuzey Yıldızı dizisini heyecanla bekleyen İsmail Demirci'den mesaj var! 7