Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur, aşksız fazla duramadı anlaşılan!

Merve Boluğur, aşksız fazla duramadı anlaşılan!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl dizilerinin ardından ekrana son olarak 22017 yılında yayınlanan İçimdeki Fırtına dizisi ile gelmişti Merve Boluğur. Oyuncu tam 3 yıldır ekranlarda yok ve dizilerle değil de sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımları ile haber olmakta.

Yaz sezonunda Alaçatı’da olan oyuncu, o dönem Burak Dayı ile birlikteydi. Oyuncunun sevgilisinden ayrılmasının ardından sosyal medyada bol bol fotoğraflarını görüyoruz ama bu kez yalnız. Dizilerle olmasa da yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor Merve Boluğur.

Uzun bir süre tatil yapan oyuncu, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bir arkadaşı ile yemek yerken magazincilere yakalanmış ve hiç bir soruyu yanıtlamadan gitmişti. Daha sonra da bir havuzda mayolu pozuyla dikkat çekti oyuncu.

Boluğur’un kimseye aldırmayan, umursamayan tavırları dikkat çekerken yaptığı paylaşımlarla da sosyal medyanın gündeminden inmediği görülüyor. Aslında işin kolayını bulmuş oyuncu. Bir projesiyle yoksa da bir şekilde ismini gündemde tutmayı başarıyor.

Oyuncunun son yaptığı paylaşım da dikkatleri çekmeyi başardı. Zira Merve Boluğur’un elindeki kırmızı kalpli balona düştüğü not ‘Yeni bir aşk mı buldu?’ sorusunu sordurmakta.

İşte o paylaşım:

Aşk

Merve Boluğur, aşksız fazla duramadı anlaşılan! 7