Ana sayfa Dizi Arşivi Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Süreç Film imzalı, yönetmeliğini ve senaryosunu Ersoy Güler’in üstlendiği komedi ve dram türündeki Türk dizisi. İlk bölümü 14 Eylül 2109 tarihinde yayınlanan dizinin çekimleri Ordu ilinde yapılıyor.  Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde yer aldığı dizi, eğlenceli hikayesi ile dikkat çekiyor.

Çambaşı Yaylasında gerçekleştirilen çekimler, doğa ile iç içe bir ortamda yapılıyor. Dizinin ekibi de bölge halkından büyük ilgi görüyor. Eğlenceli bir hikayesi bulunan dizi, komedi sahneleri ile çok güldüren bir yapım. Karadeniz’in muhteşem doğası eşliğinde Kuzey Yıldızı, Türkiye’nin en beğenilen komedi yapımlarından birisi oldu.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: Show TV
Yapımcı: Süreç Film
Türü: Komedi- Dram
Yayın Tarihi: 14 Eylül 2019
Mekan: Ordu
Süresi: 130 dakika
Müzik: Seda Yiyin, İpek Özdemir
Başrol: İsmail Demirci, Aslıhan Güner, Toygan Avanoğlu, Zeynep Kankonde
Oyuncular: Cezmi Baskın , Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan, Ferda Kaynar , Merve Şen, Gizem Güneş, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Ecem Çalhan, Burak Can, İnan Yılmaz, Can Kızıltuğ, Korcan Kol, Şükrü Üçüncü, Gülşah Tosun, Melis Sabah Bahar, Cengiz Bozkurt.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/KuzeyYildiziTV
Instagram: https://www.instagram.com/kuzeyyildiziilkasktv/
Facebook: https://www.facebook.com/Kuzeyyildiziilkask/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCCzteqZRzsr87Lfh2wUKw5Q
Resmi internet sayfası: https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/kuzey-yildizi-ilk-ask/2595

TÜM HABERLER:

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi hem dram hem de komedi öğelerini içerisinde barındırıyor. Dizi, ikisi de keçi gibi inatçı ve hırçın olan Kuzey ile Yıldız karakterlerinin etrafında gelişen olaylar örgüsünü konu alıyor. Dizi başladığı ilk günden itibaren ratinglerde zirvedeki yerini koruyor.

HİKAYESİ: Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Kuzey, Yıldızla sözlenip üniversite okumaya İstanbul’a gittiğinde başka bir kadına aşık olup evlenmiş, üç çocuk sahibi olmuştur olmasına ama Yıldız’a yaşattığını tam yirmi sene sonra yaşamış, terk edilmiş; üstelik dolandırılıp sıfır noktasına gelmiştir.

Kuzey, yıllar önce bin bir umutla geldiği ve hayallerini, en güzel günlerini yaşadığı şehri, üç kızıyla birlikte terk edip memleketine dönmeye karar verir. Kızlarıyla birlikte kendisini doğduğu topraklara kabul ettirecek, ettiremese de gitmeyecek, orda kalacaktır. Ama Yıldız, onu geldiği yere göndermeye, onu döndüğüne pişman etmeye yeminlidir. İşin içine bir de; biri genç kadınlığın eşiğinde, biri ergenliğin doruklarında, diğeri de çocuk yaşta üç tane kız çocuğu ve Kuzey yüzünden birbirine düşman olmuş iki aile eklenince olaylar kontrol edilemez bir hal alır.

Kuzey’i ne kendi ailesi, ne de diğer köylüler kabul etmemektedir. Yıldız da bulduğu her fırsatta Karadeniz’i Kuzey’e dar etmektedir. Yıldız ne yaparsa yapsın, dövse de sövse de hıncını alamaz. İçindeki küllenmek bilmeyen öfke, daha da alevlenmiştir. Kuzey’in tek bir lafıyla bu alev ya sönecek ya da tüm Karadeniz’i yakacak bir yangına dönüşecektir. Her şey, Kuzey’in iki dudağının arasındadır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
İsmail Demirci (Kuzey Mollaoğlu)
Aslıhan Güner (Yıldız Kadıoğlu Mollaoğlu )
Toygan Avanoğlu (Sefer Kadıoğlu)
Zeynep Kankonde (Pembe Mollaoğlu)
Cezmi Baskın (Yaşar Kadıoğlu)
Hüseyin Soysalan (Şeref Mollaoğlu)
Uğur Demirpehlivan (Emine Mollaoğlu)
Ferda Kaynar (Hanife Kadıoğlu )
Merve Şen (Nahide Kadıoğlu )
Gizem Güneş (Feride Mollaoğlu )
Aslıhan Kapanşahin (Mine Mollaoğlu)
Berfin Nilsu Aktaş (Gökçe Mollaoğlu)
Ecem Çalhan (Kamer Mollaoğlu)
Burak Can (Poyraz Kadıoğlu )
İnan Yılmaz (Ruhi )
Can Kızıltuğ (Osman )
Korcan Kol (Emin )
Şükrü Üçüncü (Şükrü )
Gülşah Tosun (Esma )
Melis Sabah (Bahar )
Cengiz Bozkurt (Cevher Kadıoğlu )

MEKANLAR: Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Ordu ilinde Kabadüz ilçesinde çekiliyor. Kuşluhan köyünde başlayan hikaye Çambaşı Yaylası’nda devam ediyor. Dizinin, Ordu’nun Taşbaşı Obası, Teleferik, Perşembe, Ulugöl, Gölköy, Altınordu, Boztepe gibi çeşitli yayla mesire alanlarında çekimleri devam ediyor. Karadenizin muhteşem doğasını ekrana taşıyan Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın çekildiği yerler de en az dizi kadar meşhur oldu.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

SETTE EĞLENCE HAKİM:

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bir yaylada çekiliyor. Doğal hayatın içinde yapılan çekimler sırasında eğlenceli anlar da yaşanıyor. Dizinin oyuncuları bir aile ortamında gibiler… Sette uyum çok iyi, oyuncular arasında da bağlar iyice kuvvetlendi. Setten gelen kamera arkası görüntülerinde eğlenceli anlar dikkatleri çekiyor.

JENERİK:

Jenerik müziğindeki ‘Duysun Dağlar Duysun Taşlar’ adlı şarkıyı Seda Yiyin ve İpek Özdemir ’ seslendiriyor. Müzik ise Batuhan Fırat’a ait.

FRAGMANLAR:

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden ilk fragman Show TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2019 yılının Eylül ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı. Fragmanlar her yeni bölümden önce düzenli olarak sosyal medyada yayınlanıyor. İzleyiciler de yeni bölümler öncesi fragmanlar ile motive oluyor.

TÜM BÖLÜMLER:

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 1.sezonu 14 Eylül 2019 Cumartesi günü başladı. İlk sezon 29 bölüm devam etti. Dizinin ikinci sezonu ise 5 Eylül 2020 Cumartesi günü başladı. Her cumartesi Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın tüm bölümlerini Show TV’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz.

İzlemek için tıklayınız…

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video kliplerinden bazılarını bulabilirsiniz:

Seda Yiyin’in seslendirdiği ‘Uçurum’ adlı şarkı dizinin dikkat çeken müziklerinden biri.

KAMERA ARKASI:

Karadeniz’in eşsiz doğasını da ekranlara taşıyan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin zaman zaman youtube kanalında yayınlanan kamera arkası görüntüleri de en az dizi kadar eğlenceli.