Ana sayfa Sinema Güldür Güldür Show’un sevilen oyuncusu, bir komedi filmiyle geliyor…

Güldür Güldür Show’un sevilen oyuncusu, bir komedi filmiyle geliyor…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show, uzun yıllardır ekranda izleyenleri eğlendirmeye devam ediyor. Programın daimi isimleri olduğu gibi, henüz bir kaç sezondur yer alan oyuncular da beğeni ile takip ediliyor. Kadrodan ayrılığı ile üzen kimi isimlerin bazen geri döndüğü de oluyor. Her sezon programa yeni isimler katılıyor.

2021-2022 sezonunda da izleyiciye her hafta birbirinden güzel skeçlerle eğlenceli anlar yaşatan Güldür Güldür Show’un, bir aksilik olmazsa yeni sezonda da devam etmesi bekleniyor. Programa bu yıl katılan isimler arasında, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile büyük dikkat çeken bir isim de vardı.

Show TV’nin sevilen dizisinde oynadığı Sefer karakteri ile gönülleri fetheden Toygan Avanoğlu, Güldür Güldür Show’un kadrosuna katılmasıyla da izleyiciyi mutlu etmişti. Komedideki yeteneğini Güldür Güldür’de de konuşturan oyuncu, sezon boyunca pek çok skeçle izleyici karşısına geldi.

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncusu, bir komedi filmiyle geliyor... 8

Toygan Avanoğlu, şu sıralar sürpriz bir sinema filmiyle gündemde! Dünya Evi isimli komedi filminde yine izleyiciyi güldürmeye hazırlanıyor! Başrolünü Tuğba Melis Türk ile paylaştığı sinema filmindeki rolü merak konusu. Çekimlerine İstanbul’da başlanan filmin yönetmenliğini Hasan Doğan üstlenirken, Cüneyt İnay da senaryosunu yazdı.

Kadroda ayrıca Buket Dereoğlu, Selahattin Taşdöğen, Metin Keçeci, Binnur Şerbetçioğlu ve Tuna Arman da rol almakta. Filmde, yeni evlenmiş bir çiftin yaşadığı sıkıntılar komik bir dille beyazperdeye taşınıyor.

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncusu, bir komedi filmiyle geliyor... 9

Ünlü oyuncu Toygan Avanoğlu, 2012 yılından beri pek çok dizi ve sinema filminde rol aldı. Ancak kendisinin en çok akılda kalan dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk oldu. Bu dizide oynadığı Sefer karakteri ile çok sevildi.

Şu sıralar Show TV ekranlarında Güldür Güldür Show ile izleyici karşısına çıkan oyuncunun yeni sezonda da programa devam etmesi bekleniyor. Yapımcılığını Juli Sanat’ın üstlendiği Dünya Evi filmi, şimdiden merak konusu oldu bile…