Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle ilgili bir garip durum!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle ilgili bir garip durum!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinin dün akşam ekrana gelen 38. bölümüyle Total’de birinci sıraya yerleşmesi, dizi için büyük bir sıçrama oldu. Bir önceki hafta yaşanan İzmir depremi nedeniyle dizinin yeni bölümü yayınlanmamıştı.

Kuzey Yıldızı dizisinin TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı ve Fox TV’nin Zümrüdüanka dizisi. Bir süredir Mastercheff programının da sıralamada ilk sıraları pek kimseye bırakmadığı biliniyor. Ekranda çok fazla dizinin olmadığı Cumartesi akşamları, Kuzey Yıldızı için de büyük bir şans.

Total’deki başarısına karşın AB kategorisindeki yeri ise çok değişken. 24 Ekim haftasında Total’de yine birinci olan dizinin AB kategorisinde ise 7. sırada olduğu görülüyor.

Ancak bu hafta Total’deki birinciliğe karşın AB’de ilk 10 listesinde yer almadığı da görülmekte. Yine de kanalın arkasında durduğu ve belli bir kemik izleyiciye sahip olan dizi, ekranların aile komedisi türündeki sevilen bir projesi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle ilgili bir garip durum! 7

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde oynadıkları dizinin oyuncuları, sosyal medyada da etkinler. Hayranlarının büyük bir ilgiyle takip ettikleri oyuncular, ekran önündeki uyumlarıyla da diziye ilgi çekmeye devam ediyorlar.

AB ve ABC gruplarında Gönül Dağı ve Zümrüdüanka dizisilerinin önüne geçemese de Total’i yakalayan Kuzey Yıldızı dizisinin bu istikrarı koruması halinde ekrandaki yerinde de değişiklik olmayacağı anlaşılıyor.

Dün akşam eğlencesi bol bir bölümle ekrana gelen dizide, Kuzey’in, Yıldız’ın babasından evlenmek için onay alabilmek için verdiği mücadeleleri izledi.

İşte o sahne:

Keyifli anların ekrana geldiği bölümde, Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin birlikte “Birden geldin aklıma” şarkısını söylemeleri de izleyenlerin en beğendikleri bölüm oldu.

İşte o sahne: