Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece: Konunun önemi büyük, buradan da paylaşıyorum

Eda Ece: Konunun önemi büyük, buradan da paylaşıyorum

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile dikkatleri çeken Eda Ece’nin tam bir hayvan sever olduğunu da bilmeyen yok artık. Oyuncunun sosyal medya hesabını takip edenler, hem evinde sahiplendiği kedileri olduğunu hem de sokakta gördüğü zor durumdaki pek çok hayvana da nasıl canla başla yardım etmeye çalıştığını bilen biliyor.

Oyuncu, sosyal medya hesabında oynadığı diziyle ilgili pek çok paylaşım yapıyor ama hesabını aynı zamanda hem hayvan hakları hem kadına şiddet, çevreyle ilgili yaşanan olumsuz durumlar, SMA hastası çocuklar veya zor durumda olan insanlarla ilgili konularda da sıklıkla kullandığı görülüyor.

Duyarlı kişiliğiyle elinden geldiğince gördüğü, farkettiği hemen her sosyal veya toplumsal olaylar ve durumlar karşısında tavrını da koyuyor oyuncu.

Eda Ece, son yaptığı paylaşımda da kendisi ile birlikte pek çok kadının Hayvan Hakları konusunda görüşlerini paylaştığı bir dergiyle ilgili bilgi verdi.

Oyuncu, Elle Türkiye dergisinin Kasım sayısında kadın, doğa, çocuk, hayvan, demokrasi gibi pek çok konuda aynı tavrı gösteren ve aynı duyarlılığa sahip kadınlarla birlikte görüşlerini belirttiğini anlattı ve aşağıdaki paylaşımı yaptı:

@elleturkiye nin Kasım sayısında Hayvan Hakları konuştuk. Konunun önemi büyük, buradan da paylaşıyorum. “Kadına, Çocuğa, Hayvana, Doğaya, Toprağa, Demokrasiye, Basın Özgürlüğüne ve Sağlıkçılara Dokunma!” diyen şahane kadınları okuyacaksınız. Teşekkürler @elleturkiye İyi okumalar dilerim. ♥️ #HayvanHaklarıYasasıHemen @selinmilosyan ???? @canbuyukkalkan

Eda Ece: Konunun önemi büyük, buradan da paylaşıyorum 7