Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’ndaki şarkı resmen patladı! Aslıhan Güner ve Resul Dindar’ın düeti Youtube’da rekora koşuyor!

Kuzey Yıldızı’ndaki şarkı resmen patladı! Aslıhan Güner ve Resul Dindar’ın düeti Youtube’da rekora koşuyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 39. bölümünde Resul Dindar sürprizi yaşanmıştı. Karadeniz türküleri söyleyen Dindar, dizinin Yıldız’ı Aslıhan Güner ile bir düet yaptı. Aslında bu şarkının kaydı dizininin yayınından bir hafta önce yapılmış ve Güner instagram sayfasından o anları paylaşmıştı.

Dizide Kuzey ve Yıldız’ın nişan törenlerinde sahneye çıkan Resul Dindar, Yıldız ile düet yapıyordu. Kuzey’in kıskanç bakışları altında ikili Kapundaki Nar Midu isimli şarkıyı seslendirdiler.

Kuzey Yıldızı dizisinin takipçileri, merakla beklediği bu sahneyi adeta soluksuz izledi. Zaman zaman dizide farklı şarkılar ve türküler de söyleyen Aslıhan Güner’in sesinin güzelliği herkesi malumu.

Bu kez bir Karadeniz türküsüne eşlik etti oyuncu ve başarılı performansıyla da çok beğenildi. Resul Dindar ile iyi bir ikili olan Güner’den hayranları birlikte bir albüm talebinde bile bulunuyor.

İşte bu sahnenin ardından ikilinin düeti Resul Dindar Müzik tarafından Youtube’da paylaşıldı. İlk hafta 1 milyonu geçmesi üzerine önce Resul Dindar, daha sonra Aslıhan Güner sevinçle aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Kuzey Yıldızı'ndaki şarkı resmen patladı! Aslıhan Güner ve Resul Dindar'ın düeti Youtube'da rekora koşuyor! 7

Üzerinden bir hafta geçtikten sonra ise videonun izlenme sayısının gittikçe arttığı ve iki milyona yaklaştığı görülmekte. Bu haber yazıldığı sırada 1 milyon 789 bin 659 sayısına ulaşmıştı bile!

İkilinin düetini dinleyenler çok sayıda yorum yapıyorlar videonun altına. Aslıhan Güner’in sesi ile Resul Dindar’ın sesinin renklerinin de birbirine uyduğunu ifade eden izleyenler, bu güzel parçayı övmeye doyamadılar.

İşte ikilinin düeti: