Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya da o dizinin müdavimi çıktı! Üstelik izlerken sövüp duruyor!

Hazal Kaya da o dizinin müdavimi çıktı! Üstelik izlerken sövüp duruyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen diziler, sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen konular arasında. Son günlerde yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle zamanları evde geçiren pek çok insan, ya tv dizilerine ya da dijital platformlarda yer alan dizi ve sinema filmlerini izler hale geldi.

Özellikle son dönemin popüler platformu Netflix, dizileri ve sinema filmleriyle ön plana çıkıyor. Netflix’in Türkiye’de çekilen yerli dizileri arasında bu sıralar en çok Bir Başkadır isimli dizi konuşuldu. Ünlü ünsüz pek çok insan, sosyal medyada yorumlar yapıyorlar.

Hazal Kaya da o dizinin müdavimi çıktı! Üstelik izlerken sövüp duruyor! 9

Netflix’te yayınlanan bir başka dizi daha var ki yine dikkat çeken yapımlardan bir tanesi. İngiliz Kraliyet ailesini anlatan The Crown dizisi. Bu dizinin müdavimleri hiç de azımsanacak gibi değil!

The Crown, Left Bank Pictures ve Netflix için Sony Pictures Television tarafından üretilen, tarihi bir televizyon dizisi. Dizide, hala hayatta olan İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in tahta çıkışı ve sonrasındaki olaylar anlatılıyor.

Ailesi, babası, kardeşi Margaret, eşi Philip, çocukları, velihat Charles ile ilişkileri, hükümetle yaşadığı sorunlar, tahta çıkışı ve sonrasındaki sürecin hikayesi aktarılmakta.

Diziyi izleyen ve müdavimi olan ünlü isimler arasında Hazal Kaya da bulunuyor. Oyuncu diziye baya sarmış durumda! Instaagram hesabından bir paylaşım yapan oyuncu, arkadaşı ile birlikte diziyi izlerken bol bol Prens Charles’a sövdüklerini de saklamıyor!

İşte Kaya’nın paylaşımları:

Hazal Kaya da o dizinin müdavimi çıktı! Üstelik izlerken sövüp duruyor! 10

Hazal Kaya da o dizinin müdavimi çıktı! Üstelik izlerken sövüp duruyor! 11