Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı’ndan serenat yapan İsmail Demirci’nin sesi de güzelmiş!

Kuzey Yıldızı’ndan serenat yapan İsmail Demirci’nin sesi de güzelmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları ShowTV’de yayınlanmakta olan Kuzey Yıldızı dizisinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner başarılı performansları ile göz dolduruyor. Birbirlerine yakışan ve uyumlarıyla da dizinin başarısında büyük pay sahibi olan ikili zaman zaman sosyal medyada, dizide olduğu gibi atışıyor.

İkilinin bu halleri ise izleyicileri bir hayli memnun etmekte. İsmail Demirci’nin Kuzey Yıldızı’nın 25.bölümünde serenat yapması da büyük dikkat çekecek. 14 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde Kuzey’in Yıldız’dan vazgeçmediği ve onu tekrardan kazanmak için yollar aradığına şahit olacaksınız.

25.bölümden eğlenceli fragmanda Kuzey’in romantik serenatı karşısında Yıldız’ın neler yapacağı merakla beklenmekte. Dizinin takipçileri ise İsmail Demirci’nin sesini ve şarkıyı yorumunu beğendiklerini belirten yorumlar yaptı. Aşağıdaki videodan görüntüleri izleyebilirsiniz.

Bir dizi izleyicisi, “Yıldız affet şu öküzünü. Ondan bir Romeo çıktı” diye yazdı.İsmail Demirci’nin şarkı söylemesi hayranlarını bir hayli mutlu etti. Bu şarkıdan sonra Yıldız, Kuzey’i affedecek mi bilinmez ama izleyicilere bakılır ise artık affetmesi lazım.