Ana sayfa Dizi Haberleri Oysa Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz’daki sürpriz sonun tüyosunu vermişti!

Oysa Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz’daki sürpriz sonun tüyosunu vermişti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki haftadır Son Yaz dizisi ekranlarda yoktu. Fox Tv’de Cuma akşamları yayınlanan dizinin setindeki koronavirüs vakaları nedeniyle iki haftalık çekimlere ara verilmişti. İzmir’deki çekimler, vakaların çıkmasının ardından sonlandırılmış ve karantina sürecinin bitiminde de tüm ekip yeniden hafta içinde toplandı.

Çekimleri başlayan dizinin eldeki stok bölümü de dün akşam yayınlandı. Dizinin yeni bölümü, izleyenler için de sürprizli bir finalle bitti. Alperen Duymaz’ın Akgün, Hafsanur Sancaktutan’ın Yağmur karakterleriyle başrolde yer aldıkları dizide ayrıca Savcı Selim karakteriyle Ali Atay ve Canan karakteriyle de Funda Eryiğit, müthiş bir oyunculuk sergiliyorlar.

Diziyi izleyenler müdavimi oluyor. Ancak Cuma akşamları sezondaki yoğun dizi bombardımanı arasında Son Yaz, beklenen ilgiyi tam olarak alamadı. Kanal ise diziden vazgeçmek niyetinde değil ve bir sonraki sezon da dizi devam edecek.

Oysa Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz'daki sürpriz sonun tüyosunu vermişti! 9

Yeni bölümün sonunda yaşanan bir kaza sahnesi, izleyenlere büyük bir ters köşe yaşattı. Aslında hafta içinde yayınlanan fragmanlarda, Akgün’ün araba yarışı sırasında bir kaza yapacağı tahminleri yürütülmüştü görüntülerden.

Fakat bambaşka bir gelişme yaşandı! Akgün’ün yarışta kullandığı araç değil, kendi aracı Gökhan tarafından sabote edilmişti.

Kaan ısrarla çağırınca Yağmur’un Akgün’ün arabasını alıp gideceğini kimse tahmin etmemişti. Gökhan, kardeşi ile duygusal bir an yaşadıktan sonra aracına binmemesi için onu kendi arabasıyla götürmeyi teklif ederken, Yağmur’un frenleriyle oynadığı araca binip gittiğini öğrendi.

Oysa Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz'daki sürpriz sonun tüyosunu vermişti! 10

O anlarda Yağmur, Akgün’ü telefonla aramıştı ve Gökhan ile ilgili bir bilgiyi paylaşmaya çalışıyordu. Fakat frenlerin tutmadığını farketti. Yağmur, karşıdan gelen araca çarpmamak için uğraşırken yoldan çıktı ve araç denize doğru giden bir yamaçtayken bölüm finali yapıldı.

Yağmur’a ne olduğu şimdi merak konusu. Bir sonraki bölüm heyecanla bekleniyor. Ancak Hafsanur Sancaktutan, bir kaç gün önce yaptığı bir paylaşımla, Yağmur’a bir şey olmadığını da göstermiş oldu!

Oysa Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz'daki sürpriz sonun tüyosunu vermişti! 11

Oyuncunun yüzündeki yara bere izleri, sargısını instagram’da görenler çok şaşırmıştı. Başına bir şey geldiği düşünülüyordu. Ancak dizinin yeni bölümünü izleyenler, kaza sonrası sahnelerin çekildiğini ve izlerin de makyaj olduğunu anladı. Sancaktutan, bir sonraki bölüm için de tüyoyu bu fotoğrafla vermiş oldu!