Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun 11. Bölüm 2. Fragman yayınlandı… Kuzgun, yıllar sonra annesi ile ilgili gerçeği öğreniyor!

Kuzgun 11. Bölüm 2. Fragman yayınlandı… Kuzgun, yıllar sonra annesi ile ilgili gerçeği öğreniyor!

tarafından zk zk

Star TV’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Kuzgun dizisinin 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Barış Arduç ve Burcu Biricik’in başrolünde oynadıkları dizinin yeni bölümünde Kuzgun ve Dila arasında duygusal anlar yaşanacak.

Rıfat, cezaevinden aradığı Dila’ya, Kuzgun’a güvenmemesi için baskı yapacak. Ali de kardeşi Dila’ya benzer bir baskı kuruyor.

Dila ise Kuzgun’u her türlü tehlikeden korumak için çabalıyor. Dila’nın yaralanmasından sonra Kuzgun ile aralarında başlayan yakınlık gittikçe belirginleşmeye başlıyor.

Yeni bölüm tanıtımında Kuzgun, annesine yıllar öncesinin hesabını soruyor. Annesi ile duygusal bir hesaplaşma yaşayan Kuzgun, gözyaşlarına boğuluyor.

Bu arada tanıtımda dikkat çeken bir başka ayrıntı da Behram Adıvar olduğunu öğrendiği Terzi’ye giden Kuzgun, ona silah çekip “Babama ulaşmanın tek bir yolu var, ben de o ihtimalin peşinden gideceğim. Onun için de senin ölmen lazım. Sen bunu benim babama nasıl yaptın” sözleriyle hesap soruyor.

Dizinin genel hikayesi:

İki kıdemli polis ve eski dostlar Yusuf ve Rıfat, bir operasyon esnasında yüklü bir miktar rüşvet teklifi alırlar. Yusuf bu teklifi sert bir dille reddederken Rıfat onunla aynı görüşte değildir fakat bunu dillendirmez. Yusuf operasyondan sonra kendisine kurulan bir kumpas ile tutuklanır ve meslekten men edilir. Ona pusu kuran ise can dostum dediği Rıfat’tır.

Yusuf’un cezaevine girmesi ile karısı Meryem ve üç çocuğu hayatlarının en acı ve trajik sınavıyla karşı karşıya kalırlar. Bu sınavın en büyük bedelini ise Kuzgun ödeyecektir. Kuzgun, ailesinden ve evinden uzakta yirmi yıl sürecek bir esaretin içine düşecektir.

Kuzgun’un sır gibi kayboluşu, Dila’yı derinden etkiler. Çocukluk aşkını kaybeden Dila, kalbinde asla iyileşmeyecek bir yara ile yaşamına devam eder. Aradan geçen yirmi yıl ile birlikte okumak için gittiği Londra’dan temelli olarak dönen Dila, çocukluk aşkı ile karşılaşacağından habersizdir. Korumalık yapan Kuzgun’a verilen bir görev, onu Dila ile karşı karşıya getirecektir. Nevşehir’den İstanbul’a uzanan bu karşılaşma sonrasında Kuzgun, sadece Dila’nın hayatını değiştirmekle kalmayacak, herkesin hayatındaki taşları yerinden oynatacaktır.

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay – Pelin Diştaş
Yönetmen: Bahadır İnce
Senaryo: Burcu Görgün Toptaş – Özlem Yılmaz

Oyuncu Kadrosu:
Kuzgun: Barış Arduç
Dila: Burcu Biricik
Derviş: Settar Tanrıöğen
Meryem: Hatice Aslan
Rıfat: Levent Ülgen
Ali: Aytek Şayan
Kartal: Caner Şahin
Kumru: Ahsen Eroğlu
Şeref: Erdal Küçükkömürcü
Şermin: İpek Erdem
Seda: Derya Beşerler