Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin sürpriz karakteri bakın kimmiş?

Yasak Elma dizisinin sürpriz karakteri bakın kimmiş?

tarafından zk zk

Pazartesi günleri FOX’ta izleyiciyle buluşan ve başladığı günden beri büyük beğeni toplayan “Yasak Elma” dizisine sürpriz bir isim katıldı.

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı ‘’Yasak Elma’’ kadrosuna yakışıklı oyuncu Doğaç Yıldız dahil oldu.

Yıldız, bugün saat 20.00’de yayınlanacak olan dizinin 42. bölümünden itibaren “Yiğit” karakterine hayat verecek, Ender’in (Şevval Sam) kayıp oğlunu canlandıracak.

Yasak Elma dizisinin sürpriz karakteri bakın kimmiş? 7

Doğaç Yıldız Kimdir?

Doğaç Yıldız Kimdir, Kaç Yaşında?
1991 yılında tiyatro sanatçısı bir ailenin tek oğlu olarak dünyaya geldi. İstanbul doğumlu olan oyuncu anne ve babası vasıtasıyla çok küçük yaşlardan itibaren oyunculuğu yakından takip etti. 8 yaşındayken ödüllü bir İsviçre yapımı film ile ilk deneyimini kazanan oyuncu, lise yıllarında rol aldığı İki Aile dizisinden sonra oyuncu olmaya ve tiyatro okumaya karar verdi. 2015 yılında mezun olduktan sonra Kertenkele ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol aldı. Yine aynı dönemde Adana ve Antalya film ödüllerinden ödülle dönen “Kar” filminde Bekir rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda aktif olarak tiyatro yapan genç oyuncu 2016 yılında oynadığı “Woyzeck” oyunuyla “en iyi genç yetenek” ödülüne layık görülmüştür.

Doğaç Yıldız’ın Oynadığı Diziler
Yuvamdaki Düşman / Metin / 2018
Muhteşem Yüzyıl Kösem / 2017
Kertenkele / 2015
Eyvah Halam / 2015
Gece Gündüz / 2008
İki Aile / 2006
Tatlı Hayat / 2001

Doğaç Yıldız’ın Oynadığı Filmler
I Am You / 2017
En İyi Arkadaşım Evleniyor / 2017
Kar / 2016
Beck’s Letzter Sommer / 2014
Pek Yakında / 2013
Aşk-ı Suzan / 2012