Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun 2. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Meryem ile Kuzgun’un duygulandıran hali!

Kuzgun 2. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Meryem ile Kuzgun’un duygulandıran hali!

tarafından ker_def

Kuzgun dizisi geçtiğimiz Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşmuş ve bir hayli beğeni toplamıştı. Barış Arduç, Burcu Biricik, Hatice Aslan, Settar Tanrıöğen gibi önemli isimleri buluşturan Kuzgun dizisinin ikinci bölümü de merakla beklenmekte. İlk bölümün yarattığı etki yüksek olunca ikinci bölümden de beklentiler arttı.

Peki Kuzgun dizisinin 2. bölümünde neler yaşanacak? 2. bölümden ilk fragman geçtiğimiz gün yayınlanmıştı. Şimdi de ilk ön izleme görüntüleri paylaşıldı. Önemli bir sahne ön izleme ile ortaya çıktı. Videodan detaylara bakabilirsiniz.

İkinci bölümden ilk detaylar fragmanda yer almıştı. Kuzgun’un (Barış Arduç), annesi Meryem’le (Hatice Aslan) yıllar sonra ilk kez karşılaşılaştıkları anın yer aldığı tanıtımda, Meryem’in ‘Kuzgun’ diye haykırışı izleyenleri duygulandırıyor.

Terzi Derviş’in (Settar Tanrıöğen), muhtemel tehlikelere dikkat çektiği sözlerine kulak asmayan Kuzgun, kararlığını ve gözükaralığını gösterirken, Kuzgun’la Dila’nın (Burcu Biricik) başbaşa kaldıklarında birbirlerinin çekimine kapıldıkları görülüyor.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, 2. ve yeni bölümüyle 20 Şubat Çarşamba akşamı, saat 20.00’de Star’da!

Oyuncu Kadrosu:
Kuzgun: Barış Arduç
Dila: Burcu Biricik
Derviş: Settar Tanrıöğen
Meryem: Hatice Aslan
Rıfat: Levent Ülgen
Ali: Aytek Şayan
Kartal: Caner Şahin
Kumru: Ahsen Eroğlu
Şeref: Erdal Küçükkömürcü
Şermin: İpek Erdem
Seda: Derya Beşerler