Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun 4. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Dila’dan Kuzgun’a aşk itirafı!

Kuzgun 4. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Dila’dan Kuzgun’a aşk itirafı!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’ heyecan ve duygu dolu yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da ekrana gelecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak.

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 4. bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Kuzgun ile Dila’nın başbaşa oldukları sahnede, Dila’nın Kuzgun’a karşı yıllardır kalbinde sakladığı hisleri, dudaklarından bir bir dökülüyor. Kuzgun,ona temkinli sözlerle karşılık verirken Dila, Kuzgun’a gözyaşları içinde aşık olduğunu itiraf ediyor. Kuzgun’un Dila’nın ilan-ı aşkı karşısında ne yapacağı ve nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak uyandırıyor. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki dizinin 4. bölümünde neler yaşanacak? Kartal’ın, Kuzgun’un ağabeyi olduğunu öğrendiğinin anlaşıldığı ve ona candan yaklaştığı tanıtımda, Kuzgun’un tavrının ne olacağı ise merak uyandırıyor. Kuzgun’un intikam planındaki yol haritasını Terzi Derviş’e anlattığı ve Rıfat’ın aile masasına oturarak, düşmanının kalesine girdiği, Bora’nın, babasının intikamını almak için bir ipucu bulunmasını istediğ, Ali’nin Rıfat’ı, nefret ettiği Kuzgun’a karşı doldurduğu tanıtımda, Kuzgun ile Dila arasında yaşananlar ise gerilim ve heyecanı tırmandırıyor.

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve büyük ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un bu hafta (6 Mart) yayınlanacak 4. ve yeni bölümünde, Kuzgun (Barış Arduç) ile Dila (Burcu Biricik) şehirden uzakta, baş başa ve romantik saatler geçirecekler.

Dila ile Kuzgun’un masal tadında bir gün geçirecekleri bölümde; Kuzgun’a doğumgünü sürprizi hazırlayan Dila, onu şehrin kalabalığından uzaklaştıracak ve başbaşa kalabilecekleri bir yere götürecek. Kuzgun ile Dila arasındaki mesafelerin kısalacağı, Kuzgun’un tanıştıkları günden bu yana Dila’ya ilk kez sıcak davranacağı ve heyecanının hissedileceği bu özel günde, romantizm dolu anlar yaşanacak. Kuzgun ile Dila’nın aşkla başbaşa kalacakları bölümde, Dila, Kuzgun’a ilan-ı aşkta bulunacak

Dizinin kadrosunda başrollerin haricinde Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay – Pelin Diştaş
Yönetmen: Bahadır İnce
Senaryo: Burcu Görgün Toptaş – Özlem Yılmaz

Oyuncu Kadrosu:
Kuzgun: Barış Arduç
Dila: Burcu Biricik
Derviş: Settar Tanrıöğen
Meryem: Hatice Aslan
Rıfat: Levent Ülgen
Ali: Aytek Şayan
Kartal: Caner Şahin
Kumru: Ahsen Eroğlu
Şeref: Erdal Küçükkömürcü
Şermin: İpek Erdem
Seda: Derya Beşerler