Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kuzgun dizisinde büyük endişe!

Kuzgun 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kuzgun dizisinde büyük endişe!

tarafından ker_def

Uzun süredir ekranlarda olmayan Barış Arduç ile Hayat Şarkısı dizisiyle yıldızı parlayan Burcu Biricik’i buluşturan dizinin diğer oyuncu kadrosu da çok başarılı bulunuyor. Usta isimler Levent Ülgen, Hatice Aslan’ın da oynadığı ve Ay Yapım imzalı dizi 5. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kuzgun dizisinin yeni bölümü 13 Mart Çarşamba günü Star TV’de yayınlanacak. 5. bölümde Bora’nın alıkoyduğu Meryem’in, Kuzgun’a bir şey yapmaması için gözyaşları içinde Bora’ya yalvardığı duygu yüklü tanıtımda, Kuzgun’un düşünceli ve kaygılı halleri ise merak uyandırıyor. Dila’nın Kuzgun’a ‘Seni yanımda istemiyorum’ restinin ardından adliyeye giderken görülmesi ise akıllara, ‘Dila, Kuzgun’u ele mi verecek?’ sorusunu getiriyor. Kuzgun’un, Terzi Derviş’in ‘Dila’yı seviyor musun?’ sorusuna verdiği cevabın da dikkat çektiği tanıtımda, yeni bölümden birbirinden çarpıcı anlar da yer alıyor Videodan dizinin 5. bölümünden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Sürükleyici hikayesiyle izleyenlerin ilgisini çeken dizi, Çarşamba akşamlarının fatihi Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul dizilerinin karşısında ne kadar direnecek hep birlikte göreceğiz ancak izleyicinin bazı kaygıları var!

Son bölümde; Kuzgun Rıfat’ın hayatını kurtarmak için Şeref’i vurdu ve onun öldüğünü sandı. Ancak, Terzi’nin adamı olayları görüp ambulans çağırdı. Şeref’in ölümüne esas neden olan kişi ise onu kendisini sevgisiz büyüttüğü için kızan oğlu Bora oldu. Babasını vuran kişiyi de araştıran Bora bunun için çok uğraşmadı ve bölüm sonunda Ali ona gerçeği söyledi.

Daha 4 bölüm yayınlanmasına rağmen olayların oldukça hızlı ve akıcı geliştiği ‘Kuzgun’ dizisinde Dila da, aşkını itiraf etti ancak olumsuz cevap aldı.

Konuların çabuk çözülüp hikayenin akıcı ilerlemesi izleyicileri memnun etse de, izleyiciler Dila-Kuzgun aşkının bu kadar çabuk başlamamasını ve Kuzgun’un daha çok intikamına yoğunlaşmasını istiyor.

Öte yandan; olayların hızlı ilerlemesi ilk bölümler için bir avantaj iken bazı izleyiciler ise senaryonun bir süre sonra tıkanmasından diziyi ilerletecek konu bulunamamasından endişe ediyor.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor. Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, 5. ve yeni bölümüyle Çarşamba akşamı, saat 20.00’de Star’da!

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay – Pelin Diştaş
Yönetmen: Bahadır İnce
Senaryo: Burcu Görgün Toptaş – Özlem Yılmaz

Oyuncu Kadrosu:
Kuzgun: Barış Arduç
Dila: Burcu Biricik
Derviş: Settar Tanrıöğen
Meryem: Hatice Aslan
Rıfat: Levent Ülgen
Ali: Aytek Şayan
Kartal: Caner Şahin
Kumru: Ahsen Eroğlu
Şeref: Erdal Küçükkömürcü
Şermin: İpek Erdem
Seda: Derya Beşerler