Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisi asıl şimdi başlıyor! Bir başka dizi izliyor gibi olursanız şaşırmayın!

Kuzgun dizisi asıl şimdi başlıyor! Bir başka dizi izliyor gibi olursanız şaşırmayın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Barış Arduç’un Kiralık Aşk dizisinden sonra ekrana döndüğü Kuzgun dizisi, geçtiğimiz sezon sonuna doğru ekrana gelmeye başlamıştı.

Burcu Biricik ile ekran uyumu çok beğenilen Arduç, yeni rolüyle Kiralık Aşk’ta oynadığı Ömer karakterinden bambaşka bir role büründü.

Dizi, sezonda onlarca dizi arasında pek de dikkat çekememişti.

16. bölümüyle sezon finali yapan Kuzgun dizisine kanal artık daha çok güveniyor! Yeni sezona yeni sürprizlerle gelmeye hazırlanan dizi, bu kez çok daha iddialı!

Çarşamba akşamları yayınlanmaya devam edecek olan diziyle ilgili yaz sezonunda titiz bir çalışma yapıldığı tanıtımlardan da anlaşılmakta.

İlk bölümden beri diziyi izleyenler, farklı hikayesiyle Kuzgun’u sevdi.

Heyecanla yeni bölümleri beklenen dizi, yeni oyuncuların ve karakterlerin katılımıyla, yeni sezonda çok daha farklı bir hava estirecek!

Kuzgun dizisi asıl şimdi başlıyor! Bir başka dizi izliyor gibi olursanız şaşırmayın! 8

Özellikle Onu Saylak’ın diziye katılması, büyük bir heyecan yarattı.

Çarpışma dizisinde oynadığı Veli Cevher karakterinin ardından ekrana Kuzgun dizisiyle dönen Saylak, son yıllarda rol aldığı dizilerde oynadığı tüm karakterleri bir fenomen haline getirmeye başladı adeta!

Kuzgun dizisinde de bu kez Ferman Koruoğlu karakteri olarak geri dönüyor.

İzleyenler bilir. İlk sezonda bir anda ortaya çıkan gizemli bir isimdi Ferman Koruoğlu. Dila ve Kuzgun’un ulaşmaya çalıştığı adam, yeni sezonda bir anda izleyici karşısına çıkıyor. Üstelik ilginç sürprizlerle!

Zira ilk bölüm sonunda Dila, Kuzgun’un gözleri önünde kendisini göğsünden vurmuştu.

Kuzgun dizisi asıl şimdi başlıyor! Bir başka dizi izliyor gibi olursanız şaşırmayın! 9

Dila’nın bir şekilde kurtulduğu ve sonrasında Ferman Koruoğlu’nun evinde kaldığı tanıtımda görülüyor. Dila, Kuzgun’un eve gelip kendisini aradığını görünce saklanıyor. Bu sırada Ferman ile Kuzgun karşı karşıya geliyor. Kuzgun, bu karşılaşmada onun Ferman olduğunu öğreniyor.

Dila’nın orada ne işi var? Neden Kuzgun’dan kaçıyor? Ferman ile Dila arasında ne var? Evlendiler mi? İşte bu sorular henüz yanıtını bulmadı.

Yeni bölüme heyecanı arttıran tanıtımla birlikte diziye iki yeni karakterin daha katıldığı da öğrenilmişti.

Ay Yapım imzalı diziye Nilperi Şahinkaya ve Tülay Ünal da geliyor. Onların kimleri oynayacağı ise merak konusu.

Dizinin yeni sezon ilk bölümü de 18 Eylül Çarşamba akşamı ekranda olacak.

Kuzgun dizisi 2. sezondan yayınlanan ilk bölüm ön izlemeyi görenler, sosyal medyada ‘Kuzgun bomba gibi dönüyor’ yorumlarını yapmaya başladılar. Yeni sezonun çok daha heyecanlı geçeceği tahminlerini yürüten ve heyecanla beklediklerini vurgulayan izleyenler, sosyal medyada Onur Saylak’ın diziye gelmesini de kutluyorlar adeta!

İşte herkesi heyecanlandıran Kuzgun 2. sezon ilk bölümden ön izleme: