Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisi sosyal medyada çok konuşuldu ve TT listesinde yer aldı!

Kuzgun dizisi sosyal medyada çok konuşuldu ve TT listesinde yer aldı!

tarafından ker_def

Kuzgun dizisinin 9. bölümü izleyicilerle Star TV ekranında 10 Nisan Çarşamba akşamı buluştu. Barış Arduç ve Burcu Biricik’in başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümünde yine heyecan doruktaydı. Akıllarda kalan soru ise Dila yaşayacak mı? oldu.

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve beğeniyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un dün akşam (10 Nisan) yayınlanan 9. bölümü de heyecan ve duygu dolu anlara sahne oldu. Kuzgun’la evlenen Dila’nın, Kudret’in isteği ile düğün yaptığı, Kuzgun ve Dila’nın Behram’dan icazet aldığı ve Bora’nın acımasız saldırı planında kurşunların hedefi olan Dila’nın yaralandığı bölümü, ekran başındakiler yine soluksuz izlediler.

SOSYAL MEDYADA ‘KUZGUN’ KONUŞULDU!

‘Kuzgun’, sosyal medyada #enbüyükzaafım etiketi ile uzun süre konuşuldu ve TT listesinin zirvelerinde yer aldı. Özellikle, Kuzgun’un Dila’yı gelinlikle gördüğü ilk an ve Kuzgun ile Kumru’nun sarıldıkları sahne sosyal medyada çok konuşuldu, ‘Kuzgun’ izleyicileri çok sayıda övgü ve beğeni mesajı attı.

KUZGUN’UN 9. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Dila nikah sonrası, her şeye rağmen Kuzgun’la evlendiği için hırslandı. Cihan depoya baskın yapıldığını ve Kartal’ın da orada olduğunu Kuzgun’a söyledi. Kartal için endişelenen Kuzgun, kardeşini karşısına aldı ve onunla konuştu. Teo’nun ölümüyle büyük bir şok yaşayan Kartal, ağır bir yıkım yaşadı. Dila, Rıfat’a Kuzgun’la evlendiğini söyledi. Rıfat’ın Dila’ya tepkisi çok sert oldu. Dila, Kuzgun’la evlendiğini ailesine de açıkladı, Kuzgun ile Ali arasında gerilimi yüksek bir kavga yaşandı. Düğün günü Kuzgun, gelinlikle gördüğü Dila’nın etkisinden hemen çıkamadı.

Kuzgun dizisi sosyal medyada çok konuşuldu ve TT listesinde yer aldı! 7

Dila ile Kuzgun için duygularını bastırmakta zorlandı. Kuzgun ve Dila’yı düğünden sonra gerçek bir evlilik yapmış gibi görünmeye çalıştı ve bunda çok zorlandı. Kumru, Bora’nın sırrını açığa çıkardı ve Kuzgun’a da söyledi. Abi – kardeş ilk kez birbirlerine sarıldı. Kuzgun ile Dila, Behram’dan icazet aldı. Derviş, girdikleri dünyanın gerçeklerini onlara bir kez daha hatırlattı. Kuzgun’un hayatının değdiği herkesi hedefine alan Bora, acımasız bir saldırı planı yaptı. Kuzgun ve Dila’nın yanı sıra, ailelerinden birçok kişinin olduğu sırada silahlar patladı. Kuzgun ‘Dila’yı, Dila ‘Kuzgun’u kurtarmak için hamle yaptı ama Dila vuruldu.

YENİ BÖLÜMDE HEYECAN DAHA DA ARTIYOR !

Dila ölecek mi? Dila’yı kaybetmekle karşı karşıya olan Kuzgun ne yapacak ? Kuzgun ile Bora arasındaki savaşta bundan sonra neler yaşanacak? Kartal’a ne olacak? Tüm bu sorular ve daha fazlası ‘Kuzgun’un Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da ekrana gelecek 10. Bölümünde yanıt bulacak.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik ‘in paylaştığı ‘Kuzgun’un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor. ‘Kuzgun’un yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstleniyor, yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, heyecan ve duydu dolu yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da!