Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinde Burcu Biricik’in hayranlık uyandıran DJ performansı!

Kuzgun dizisinde Burcu Biricik’in hayranlık uyandıran DJ performansı!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve büyük ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un Dila’sı Burcu Biricik, dizinin yeni bölümünde senaryo gereği DJ’lik yaptı.

Bir gece kulübünde arkadaşlarına parti veren Dila, enerjisi ve güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Dila, ev sahipliği yaptığı partide, arkadaşlarına bir sürpriz yapıp, DJ’lik yapıyor. Performansıyla göz dolduran ve büyük alkış alan Dila’nın bu anlarını Kuzgun da (Barış Arduç) hayranlıkla izliyor.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

Kuzgun dizisinde Burcu Biricik'in hayranlık uyandıran DJ performansı! 7

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’ heyecan ve duygu dolu yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da !