Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinin 12. bölümünde Bora diri diri mezara gömüldü, Kartal ölümün kıyısından döndü!

Kuzgun dizisinin 12. bölümünde Bora diri diri mezara gömüldü, Kartal ölümün kıyısından döndü!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve beğeniyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un dün akşam (1 Mayıs) yayınlanan 12. bölümü de heyecan ve duygu dolu anlara sahne oldu. Kuzgun’un Behram Adıvar’ın çiftlik evini havaya uçurduğu ve Behram’ın öldüğü haberinin geldiği, Bora’nın diri diri mezara gömdüğü Kartal’ın ölümün kıyısından döndüğü, Bora’nın Ferman’ın adamları tarafından öldürüldüğü ve Kuzgun’un büyük bir komplonun içine çekildiği bölümü ekran başındakiler yine soluksuz izlediler.

SOSYAL MEDYADA ‘KUZGUN’ KONUŞULDU!

‘Kuzgun’, sosyal medyada #bilmediklerim etiketi ile uzun süre konuşuldu ve TT listesinin üst sıralarında yer aldı.

YENİ BÖLÜM DE HEYECAN DOLU !

Kuzgun nasıl bir komplonun içine çekilmek isteniyor? Kuzgun ve Dila suçsuzluklarını kanıtlayabilecek mi? Bora’nın ölmeden önce Dila ile ilgili söylediği sözler, Kuzgun ile Dila’nın ilişkisine nasıl yansıyacak? Birbirlerine büyük bir aşk duyan Kuzgun ve Dila, duygularını bastırmaya devam edebilecekler mi? Tüm bu sorular ve daha fazlası ‘Kuzgun’un Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da ekrana gelecek 13. bölümünde yanıt bulacak.

KUZGUN’UN 12. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kuzgun, Derviş’i vurmadı. İkili arasında derin bir yüzleşme yaşandı. Kuzgun’un Behram Adıvar’ın torunu olduğunun ortaya çıkması, Kuzgun’u da Kudret’in asıl hedefi haline getirdi. Kuzgun, Bora’ya Behram’ı öldürme teklifini kabul ettiğini söyledi ancak, ondan babasının yaşadığına dair bir kanıt istedi. Kuzgun’a, babasına ait olduğu söylenen bir tutam saç geldi. Kuzgun DNA testi yaptırdı ve örnekler yüzde yüz eşleşti. Bora, Teo’yu Kartal’ın öldürdüğünü öğrendi ve acımasız bir intikam planı yaptı.

Kuzgun, Behram’ın çiftlik evini havaya uçurmak için bir plan yaptı ve Behram da evde iken planını uyguladı. Kayıtlara, doğalgaz sızıntısı olarak geçen patlamada Behram Adıvar’ın öldüğü haberi geldi. Kuzgun, ailesinin güvenliği için birkaç gün Meryem’de kalmaya karar verdi. Dila’ya da birlikte gitmeyi teklif etti. Meryem, Kuzgun, Kumru ve Kartal yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Kuzgun için baba evinde duygusal anlamı çok büyük anlar, Meryem ile Dila arasında da yeni bir yüzleşme yaşandı.

O sırada Kumru, Dila’nın ailesine yaptığı ihanetini öğrendi. Kuzgun ve Dila ilk kez o gece aynı yatakta yattı. Aralarındaki duvarlara, sırlara ve Kuzgun’un intikam isteğine rağmen, Dila ile Kuzgun’un birbirlerine duydukları derin aşk, her geçen gün karşı konulması daha imkansız hale gelmeye başladı. Dila, Bora’nın Kuzgun’la ilgili tehlikeli bir planı olduğunu hissedince, Bora’nın karşısına çıktı. Bora, korkutucu yüzünü ilk kez Dila’ya da gösterdi. Kuzgun, Bora’nın çiftliğine geldi ve önce, toprağa diri diri gömülerek öldürülmek istenen Kartal’ı, ardından da Bora’nın fiziki tehdidi altındaki Dila’yı kurtardı.

Kartal ölümün kıyısından döndü:

Kuzgun, tam Bora’yı vurmak üzereyken Dila’nın çırpınma sesleri geldi. Kuzgun arkasına dönemeden ensesine aldığı bir darbe ile yarı baygın halde yere yığıldı. Bora, ‘Ferman Bey ‘ seslenişinin ardından, alnından vurularak öldürüldü. Kuzgun’un başındaki adam, Bora’nın öldürüldüğü silahı Kuzgun’un eline tutuştururken, Kuzgun da büyük bir komplonun içine çekildiğini anladı.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik ‘in paylaştığı ‘Kuzgun’un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor. ‘Kuzgun’un yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstleniyor, yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor. Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, heyecan ve duydu dolu yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da!