Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun sezon finalinde Meryem büyük bir tehdit ile karşı karşıya!

Kuzgun sezon finalinde Meryem büyük bir tehdit ile karşı karşıya!

tarafından ker_def

Kuzgun dizisi 29 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 16. bölümüyle birlikte sezon finali yapacak.Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Videodan 16. bölüm sezon finalinden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen sevilen dizisi ‘Kuzgun’un 16. ve ‘Sezon Finali’ Bölümünün tanıtımı yayınlandı. Kuzgun ile Kumru’nun konuşmasına kulak misafiri olan Meryem’in Derviş’in gerçekte kim olduğunu öğrendiği tanıtımda, Derviş, Ali’den Meryem’i kaçırmasını istiyor. Meryem büyük bir tehdit ile karşı karşıya kalırken, Kuzgun ile Ali arasında yaşanan hesaplaşmada gerilim artıyor. Heyecan dolu tanıtımda, yeni bölümden çarpıcı anlar da yer alıyor.

KUZGUN’UN 15. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

‘Kuzgun’un geçtiğimiz hafta ekrana gelen 15. bölümünde; Dila, babası Rıfat’ın ölümüyle büyük bir şoka girdi. Dila’nın Kuzgun’a en çok ihtiyacı olduğu zamanlardı. Ancak Kuzgun, Rıfat’ın ölümündeki sorumluluğundan ötürü, Dila’nın yanında olmak istemesine rağmen kendini geride tuttu. Dila, babasının ölümününe sebep olan pusuyu Kuzgun’un kurmuş olabilme ihtimalinden kaçsa da, Kuzgun’un yokluğu Dila’nın kalbinde her geçen gün daha büyüyen bir yaraya sebep oldu.

Dila ve Kuzgun arasında büyük bir yüzleşme yaşandı. Dila ile Kuzgun artık, acıları aşklarının önüne geçmiş iki yaralı insan oldu. Dila, babasının ölümüne giden yolda, Behram’ın rolünü öğrendiğinde hayatında yeni bir sayfa açıldı. Derviş ise, Rıfat’ın ölümü yüzünden Kuzgun’un Dila’ya olan hislerine bir kez yenilmesine engel olmak için harekete geçti. Kuzgun’a Dila’nın ihanetlerini yeniden hatırlatmak için çok keskin bir yöntem kullandı. Meryem de Rıfat’ı Kuzgun’un öldürmüş olabileceğinden şüphe etti. Meryem, Kuzgun’un içindeki karanlıkla ilk kez yüzleşti.

Babasının ölümünün ve kendisine yaşattıklarının hesabını sormak için Behram Adıvar’ı bulmaya kararlı olan Dila, Terzi Derviş’e gitti ve onun üzerinden Behram’a meydan okudu. Selçuk, gözaltındaki Ali’ye, Ferman Koruoğlu’nun, onu dışarı çıkarabilecek bir teklifi olduğunu söyledi. Ali teklifi kabul etti. Dila, sevkiyat gecesi yaşananlarının izini sürdüğünde, kendisini ihbar edenin Kumru olduğunu çözdü ve karşısına çıktı.

Dila, köklerinin nereye dayandığını sorarak Kumru’nun aklına kurt düşürdü. Kumru, içini kemiren şüphelerin ve cevabını bulamadığı soruların peşine düştü ve Terzi Derviş’in dedesi olduğunu öğrendi. Kuzgun, Selçuk’un Ferman Koruoğlu’na çalıştığını öğrenmesiyle onu takibe aldı. Selçuk, Kuzgun’u bilmeden Ferman’ın evine götürdü. Kuzgun burada, babasının hayatta olduğunu gösteren bir fotoğraf buldu. Kumru’yu adım adım takip eden Dila da Behram’ın gerçekte Terzi Derviş olduğunu öğrendi.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor. Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, sürprizlerle dolu ‘Sezon Finali’ bölümüyle Çarşamba akşamı, saat 20.00’de Star’da!

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay – Pelin Diştaş
Yönetmen: Bahadır İnce
Senaryo: Burcu Görgün Toptaş – Özlem Yılmaz

Oyuncu Kadrosu:
Kuzgun: Barış Arduç
Dila: Burcu Biricik
Derviş: Settar Tanrıöğen
Meryem: Hatice Aslan
Rıfat: Levent Ülgen
Ali: Aytek Şayan
Kartal: Caner Şahin
Kumru: Ahsen Eroğlu
Şeref: Erdal Küçükkömürcü
Şermin: İpek Erdem
Seda: Derya Beşerler